Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šefčík, Vladimír
dc.contributor.author Dobrá, Iveta
dc.date.accessioned 2010-07-16T10:51:09Z
dc.date.available 2010-07-16T10:51:09Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/5273
dc.description.abstract Bakalářská práce pojednává o správném technologickém zpracování smažených bramborových lupínků. Z hlediska zpracovaného podnikatelského záměru charakterizuje místo a úlohu hygieny a ukazuje na důležitost hygieny v potravinářské výrobě. Na základě SWOT analýzy popisuje silné a slabé stránky firmy Petr Hobža Strážnické brambůrky a ukazuje veškeré nezbytnosti z hlediska podnikání. cs
dc.format 45s cs
dc.format.extent 761421 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject podnikatelský záměr cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject technologie potravin cs
dc.subject systém HACCP cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject business plan en
dc.subject hygiene en
dc.subject food technology en
dc.subject HACCP system en
dc.subject SWOT analysis en
dc.title Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža cs
dc.title.alternative Technology of processing "potato chips" in prospectus of Petr Hobža company en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2008-06-16
dc.description.abstract-translated This report deals with the right technology processing of fried potato chips. It characterizes the place and the role of hygiene on the basis of worked out business plan and it shows the importance of hygiene in the food technology. This work also describes the strengths and weaknesses of the Petr Hobža Strážnické brambůrky company on the basis of SWOT analysis and shows all necessaries from the business aspect. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7680
dc.date.assigned 2007-11-21
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
dobrá_2008_bp.pdfBlocked 743.5Kb PDF View/Open
dobrá_2008_vp.doc 26.5Kb Microsoft Word View/Open
dobrá_2008_op.doc 34Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account