Analýza konkurenceschopnosti ve vybraném minipivovaru
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Pomajbíková, Marie
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-15T09:24:06Z |
|
dc.date.available |
2022-07-15T09:24:06Z |
|
dc.date.issued |
2022-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/52037
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou konkurenceschopnosti vybraného minipivovaru Maxmilian situovaného v Kroměříži a jejím cílem je navrhnout doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti a současného marketingového řízení podniku. Práce je rozdělena na dvě části, a to na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část je zaměřena na zpracování poznatků o konkurenci a konkurenceschopnosti, dále marketingovém mixu 4P, vybraných marketingových metodách a v neposlední řádě o vývoji a rozkvětu pivovarnictví. Praktická část je mířena na zpracování jednotlivých analýz. V závěru práce jsou vypracována doporučení zaměřená na zlepšení aktuální situace. |
|
dc.format |
74 s. (93 369 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
minipivovar
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix 4P
|
cs |
dc.subject |
Porterův model pěti sil
|
cs |
dc.subject |
competitiveness
|
en |
dc.subject |
competition
|
en |
dc.subject |
microbrewery
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
4P marketing
|
en |
dc.subject |
Porter's five forces model
|
en |
dc.title |
Analýza konkurenceschopnosti ve vybraném minipivovaru |
|
dc.title.alternative |
A Competitiveness Analysis of the Selected Mini-brewery |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Netopilová, Hana |
|
dc.date.accepted |
2022-06-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with the analysis of the competitiveness of a selected microbrewery located in Kroměříž and its aim is to propose recommendations for improving the competitiveness and current marketing management of the company. The thesis is divided into two parts, namely a theoretical part and a practical part. The theoretical part focuses on the elaboration of knowledge about competition and competitiveness, the 4P marketing mix, selected marketing methods and last but not least the development and flourishing of the brewing industry. The practical part is aimed at the elaboration of individual analyses. The thesis concludes with recommendations aimed at improving the current situation. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a management podniku |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Business Economics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
61645
|
|
dc.date.submitted |
2022-05-19 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account