Analýza konkurenceschopnosti ve vybraném minipivovaru

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza konkurenceschopnosti ve vybraném minipivovaru

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Pomajbíková, Marie
dc.date.accessioned 2022-07-15T09:24:06Z
dc.date.available 2022-07-15T09:24:06Z
dc.date.issued 2022-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/52037
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá analýzou konkurenceschopnosti vybraného minipivovaru Maxmilian situovaného v Kroměříži a jejím cílem je navrhnout doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti a současného marketingového řízení podniku. Práce je rozdělena na dvě části, a to na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část je zaměřena na zpracování poznatků o konkurenci a konkurenceschopnosti, dále marketingovém mixu 4P, vybraných marketingových metodách a v neposlední řádě o vývoji a rozkvětu pivovarnictví. Praktická část je mířena na zpracování jednotlivých analýz. V závěru práce jsou vypracována doporučení zaměřená na zlepšení aktuální situace.
dc.format 74 s. (93 369 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject konkurenceschopnost cs
dc.subject konkurence cs
dc.subject minipivovar cs
dc.subject PEST analýza cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject marketingový mix 4P cs
dc.subject Porterův model pěti sil cs
dc.subject competitiveness en
dc.subject competition en
dc.subject microbrewery en
dc.subject PEST analysis en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject 4P marketing en
dc.subject Porter's five forces model en
dc.title Analýza konkurenceschopnosti ve vybraném minipivovaru
dc.title.alternative A Competitiveness Analysis of the Selected Mini-brewery
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Netopilová, Hana
dc.date.accepted 2022-06-29
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with the analysis of the competitiveness of a selected microbrewery located in Kroměříž and its aim is to propose recommendations for improving the competitiveness and current marketing management of the company. The thesis is divided into two parts, namely a theoretical part and a practical part. The theoretical part focuses on the elaboration of knowledge about competition and competitiveness, the 4P marketing mix, selected marketing methods and last but not least the development and flourishing of the brewing industry. The practical part is aimed at the elaboration of individual analyses. The thesis concludes with recommendations aimed at improving the current situation.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a management podniku cs
dc.thesis.degree-discipline Business Economics and Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 61645
dc.date.submitted 2022-05-19


Files in this item

Files Size Format View Description
pomajbíková_2022_dp.pdf 14.90Mb PDF View/Open None
pomajbíková_2022_op.pdf 720.7Kb PDF View/Open None
pomajbíková_2022_vp.pdf 1.386Mb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account