Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Heinzová, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Kordulová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-15T09:24:06Z |
|
dc.date.available |
2022-07-15T09:24:06Z |
|
dc.date.issued |
2021-12-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/52035
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této diplomové práce je vypracování metodické příručky se soupisem rizik pro potravinářský podnik Elies Food s.r.o. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů, které s řešenou problematikou souvisí, jako je riziko, obecný postup řízení rizik, klasifikace rizik a završuje ji kapitola s úvodem do problematiky řízení rizik v potravinářství. V praktické části je provedena prezentace podniku Elies Food s.r.o. Dále je provedena analýza jeho současného stavu řízení rizik. Výsledky z této analýzy budou použity k vypracování metodické příručky a bude navrženo doporučení vedoucí ke zlepšení kvality řízení rizik v podniku. |
|
dc.format |
90 s. (117 916 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Riziko
|
cs |
dc.subject |
Řízení rizik
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
metoda PNH
|
cs |
dc.subject |
Ishikawa diagram
|
cs |
dc.subject |
metodická příručka
|
cs |
dc.subject |
Risk
|
en |
dc.subject |
Risk Management
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
PNH Method
|
en |
dc.subject |
Ishikawa diagram
|
en |
dc.subject |
Methodological manual
|
en |
dc.title |
Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku |
|
dc.title.alternative |
Proposal of a Risk Management System in a Food Company |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vargová, Slavomíra |
|
dc.date.accepted |
2022-05-30 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is to develop a methodological manual with a list of risks for the food company Elies Food s.r.o. The theoretical part focuses on the explanation of basic concepts related to the issues, such as risk, the general procedure of risk management, risk classification and is completed by a chapter with an introduction to risk management in the food industry. In the practical part, the company Elies Food s.r.o. is introduced. Furthermore, an analysis of its current state of risk management is performed. The results of this analysis will used to develop a methodological manual and recommendations will be proposed to improve the quality of risk management in the company. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Rizikové inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Engineering |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.identifier.stag |
62708
|
|
dc.date.submitted |
2022-05-02 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account