Podnikatelský plán na založení kavárny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Podnikatelský plán na založení kavárny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Dvorský, Ján
dc.contributor.author Barabášová, Denisa
dc.date.accessioned 2022-07-15T09:24:02Z
dc.date.available 2022-07-15T09:24:02Z
dc.date.issued 2022-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/51945
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřená na vytvoření podnikatelského plánu na založení kavárny v Rožnově pod Radhoštěm. Kavárna si ponese název U Baddyho. Koncept kavárny je postaven na poskytování služeb v hostinné činnosti pro široký segment zákazníků. V teoretické části jsou definovány základní pojmy související s podnikáním. A následně je charakterizována struktura podnikatelského plánu. V praktické části podnikatelka zjišťuje, zda je možné tento podnikatelský plán na založení kavárny zrealizovat. Následně je proveden marketingový výzkum prostřednictvím kvalitativního průzkumu. Výsledky slouží k zpracování podnikatelského plánu. Součástí praktické části byla také analýza tržního prostředí, která je tvořena na základě analytických nástrojů. Patří zde Porterův model pěti konkurenčních sil a SWOT analýza. Velmi důležitou částí je finanční plán, který udává, jak si firma povede v následujících měsících či letech. Výkaz je velmi podstatný také pro rozhodnutí, jestli zahájit podnikatelskou činnosti.
dc.format 87 s. (105 026 znaků).
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikání cs
dc.subject podnik cs
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject finanční plán cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject analýza rizik cs
dc.subject business en
dc.subject company en
dc.subject business plan en
dc.subject financial plan en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject risk analysis en
dc.title Podnikatelský plán na založení kavárny
dc.title.alternative Business Plan for Establishing a Caffé
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vaculčíková, Zuzana
dc.date.accepted 2022-06-27
dc.description.abstract-translated This Bachelor Thesis describes the business plan of setting up a coffee shop in Roznov pod Radhostem. The name of the shop is going to be Baddy's. The main concept of the coffee shop is about providing hospitality services for various types of customers. There are basic points about setting up the business described in the theoretical part of this thesis, following with the characterisation of its structure. The second part is focused on practical knowledge when the author does the analysis in order to find out whether her plans are realistic. Qualitative method of market research had been done and so the results were used for evaluation. The market analysis was also part of the research which included Porter's Five Forces and SWOT analysis. A key section is the financial plan which indicates the direction of the company in the following months and years, and provided results are very important for making the final decision about setting up the business.
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a management podniku cs
dc.thesis.degree-discipline Business Economics and Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 61991
dc.date.submitted 2022-05-20


Files in this item

Files Size Format View Description
barabášová_2022_dp.pdf 2.852Mb PDF View/Open None
barabášová_2022_op.docx 49.83Kb Unknown View/Open None
barabášová_2022_vp.docx 48.84Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account