Podnikatelský plán na založení kavárny
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dvorský, Ján
|
|
dc.contributor.author |
Barabášová, Denisa
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-15T09:24:02Z |
|
dc.date.available |
2022-07-15T09:24:02Z |
|
dc.date.issued |
2022-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/51945
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřená na vytvoření podnikatelského plánu na založení kavárny v Rožnově pod Radhoštěm. Kavárna si ponese název U Baddyho. Koncept kavárny je postaven na poskytování služeb v hostinné činnosti pro široký segment zákazníků. V teoretické části jsou definovány základní pojmy související s podnikáním. A následně je charakterizována struktura podnikatelského plánu. V praktické části podnikatelka zjišťuje, zda je možné tento podnikatelský plán na založení kavárny zrealizovat. Následně je proveden marketingový výzkum prostřednictvím kvalitativního průzkumu. Výsledky slouží k zpracování podnikatelského plánu. Součástí praktické části byla také analýza tržního prostředí, která je tvořena na základě analytických nástrojů. Patří zde Porterův model pěti konkurenčních sil a SWOT analýza. Velmi důležitou částí je finanční plán, který udává, jak si firma povede v následujících měsících či letech. Výkaz je velmi podstatný také pro rozhodnutí, jestli zahájit podnikatelskou činnosti. |
|
dc.format |
87 s. (105 026 znaků). |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnik
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
business
|
en |
dc.subject |
company
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
financial plan
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.title |
Podnikatelský plán na založení kavárny |
|
dc.title.alternative |
Business Plan for Establishing a Caffé |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vaculčíková, Zuzana |
|
dc.date.accepted |
2022-06-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
This Bachelor Thesis describes the business plan of setting up a coffee shop in Roznov pod Radhostem. The name of the shop is going to be Baddy's. The main concept of the coffee shop is about providing hospitality services for various types of customers. There are basic points about setting up the business described in the theoretical part of this thesis, following with the characterisation of its structure. The second part is focused on practical knowledge when the author does the analysis in order to find out whether her plans are realistic. Qualitative method of market research had been done and so the results were used for evaluation. The market analysis was also part of the research which included Porter's Five Forces and SWOT analysis. A key section is the financial plan which indicates the direction of the company in the following months and years, and provided results are very important for making the final decision about setting up the business. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a management podniku |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Business Economics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
61991
|
|
dc.date.submitted |
2022-05-20 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account