dc.contributor.advisor |
Grussová, Anna
|
|
dc.contributor.author |
Zavadilová, Magdaléna
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T09:18:54Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T09:18:54Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/5071
|
|
dc.description.abstract |
Předmětem práce je analýza vzdělávání zaměstnanců v hotelových provozech. První teoretická část je zaměřena na identifikaci potřeb, plánování, hodnocení, realizaci a metody pro vzdělávání a rozvoj pracovníků, kdy analýza vzdělávání je klíčovým prvkem ve vzdělanosti organizace. Ve druhé praktické části se konkrétně zaměřuji na úroveň vzdělanosti ve vybraných hotelových provozech, hodnocení této úrovně a zpracovávám návrhy a cíle pro další rozvoj těchto subjektů. |
cs |
dc.format |
56 s., 4 s. obr. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
844595 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
vzdělávání v organizaci
|
cs |
dc.subject |
význam vzdělávání
|
cs |
dc.subject |
analýza vzdělávacích potřeb
|
cs |
dc.subject |
seberealizace
|
cs |
dc.subject |
učení akcí
|
cs |
dc.subject |
hotel
|
cs |
dc.subject |
training in an organization
|
en |
dc.subject |
benefits of training
|
en |
dc.subject |
need-of-training analysis
|
en |
dc.subject |
personal self-fulfilment
|
en |
dc.subject |
learning in training
|
en |
dc.subject |
hotel
|
en |
dc.title |
Analýza vzdělávání zaměstnanců v hotelových provozech |
cs |
dc.title.alternative |
The analysis of employee training in hotel operation |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kubovič, František |
|
dc.date.accepted |
2008-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
The subject of the thesis is the analysis of employee training in hotel operations. The first part of the thesis is theoretical and focuses on identifying the needs, planning, evaluation, implementation and methods used for the education and professional growth of employees, where the analyses of training methods is the key element in the professional level of an organization. The second part is practical and focuses in particular on the professional level of selected hotel operations, evaluation and proposing recommendations and targets for the future growth of these organizations. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
8032
|
|
dc.date.assigned |
2007-12-13 |
|
utb.result.grade |
A |
|