Analýza vzdělávání zaměstnanců v hotelových provozech

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza vzdělávání zaměstnanců v hotelových provozech

Show simple item record

dc.contributor.advisor Grussová, Anna
dc.contributor.author Zavadilová, Magdaléna
dc.date.accessioned 2010-07-16T09:18:54Z
dc.date.available 2010-07-16T09:18:54Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/5071
dc.description.abstract Předmětem práce je analýza vzdělávání zaměstnanců v hotelových provozech. První teoretická část je zaměřena na identifikaci potřeb, plánování, hodnocení, realizaci a metody pro vzdělávání a rozvoj pracovníků, kdy analýza vzdělávání je klíčovým prvkem ve vzdělanosti organizace. Ve druhé praktické části se konkrétně zaměřuji na úroveň vzdělanosti ve vybraných hotelových provozech, hodnocení této úrovně a zpracovávám návrhy a cíle pro další rozvoj těchto subjektů. cs
dc.format 56 s., 4 s. obr. příloh. cs
dc.format.extent 844595 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject vzdělávání v organizaci cs
dc.subject význam vzdělávání cs
dc.subject analýza vzdělávacích potřeb cs
dc.subject seberealizace cs
dc.subject učení akcí cs
dc.subject hotel cs
dc.subject training in an organization en
dc.subject benefits of training en
dc.subject need-of-training analysis en
dc.subject personal self-fulfilment en
dc.subject learning in training en
dc.subject hotel en
dc.title Analýza vzdělávání zaměstnanců v hotelových provozech cs
dc.title.alternative The analysis of employee training in hotel operation en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kubovič, František
dc.date.accepted 2008-06-13
dc.description.abstract-translated The subject of the thesis is the analysis of employee training in hotel operations. The first part of the thesis is theoretical and focuses on identifying the needs, planning, evaluation, implementation and methods used for the education and professional growth of employees, where the analyses of training methods is the key element in the professional level of an organization. The second part is practical and focuses in particular on the professional level of selected hotel operations, evaluation and proposing recommendations and targets for the future growth of these organizations. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 8032
dc.date.assigned 2007-12-13
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
zavadilová_2008_bp.pdfBlocked 824.7Kb PDF View/Open
zavadilová_2008_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open
zavadilová_2008_op.doc 38Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account