A Business Plan for a Beer House
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dujka, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Kovářová, Kristýna
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-15T09:23:08Z |
|
dc.date.available |
2022-07-15T09:23:08Z |
|
dc.date.issued |
2021-11-08 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/50649
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského záměru pro Beer House v Ostravě. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část vysvětluje pojmy jako jsou podnikání, podnik nebo podnikatel, včetně typů právních forem podnikání v České republice. Praktická část se zabývá podnikatelským záměrem pro Beer House, přičemž vychází z teoretických poznatků první části. Dále byl pro tento typ podniku vytvořen marketingový a finanční plán, který vyhodnocuje, zda by byl projekt realizovatelný a výdělečný. |
|
dc.format |
61 |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský záměr
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnik
|
cs |
dc.subject |
podnikatel
|
cs |
dc.subject |
bar
|
cs |
dc.subject |
marketingový plán
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
enterprise
|
en |
dc.subject |
entrepreneur
|
en |
dc.subject |
bar
|
en |
dc.subject |
marketing plan
|
en |
dc.title |
A Business Plan for a Beer House |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for a Beer House |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bejtkovský, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2022-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
ABSTRACT The main goal of this bachelor thesis is to create a business plan for a beer bar in Ostrava. The work is constructed in two parts, theoretical and practical. The theoretical part deals with important terms such as entrepreneurship, enterprise, and entrepreneur. Moreover, it explains legal forms and the obligations an entrepreneur must meet in the Czech Republic. The practical part is concerned with creating a business plan for a beer house while dealing with theoretical findings from the first part. Furthermore, a marketing and financial plan were created for this type of business to assess the feasibility and profitability of the business. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
62734
|
|
dc.date.submitted |
2022-05-09 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account