A Business Plan for a Beer House

DSpace Repository

Language: English čeština 

A Business Plan for a Beer House

Show simple item record

dc.contributor.advisor Dujka, Petr
dc.contributor.author Kovářová, Kristýna
dc.date.accessioned 2022-07-15T09:23:08Z
dc.date.available 2022-07-15T09:23:08Z
dc.date.issued 2021-11-08
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/50649
dc.description.abstract Hlavním cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského záměru pro Beer House v Ostravě. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část vysvětluje pojmy jako jsou podnikání, podnik nebo podnikatel, včetně typů právních forem podnikání v České republice. Praktická část se zabývá podnikatelským záměrem pro Beer House, přičemž vychází z teoretických poznatků první části. Dále byl pro tento typ podniku vytvořen marketingový a finanční plán, který vyhodnocuje, zda by byl projekt realizovatelný a výdělečný.
dc.format 61
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikatelský záměr cs
dc.subject podnikání cs
dc.subject podnik cs
dc.subject podnikatel cs
dc.subject bar cs
dc.subject marketingový plán cs
dc.subject business plan en
dc.subject entrepreneurship en
dc.subject enterprise en
dc.subject entrepreneur en
dc.subject bar en
dc.subject marketing plan en
dc.title A Business Plan for a Beer House
dc.title.alternative A Business Plan for a Beer House
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bejtkovský, Jiří
dc.date.accepted 2022-06-13
dc.description.abstract-translated ABSTRACT The main goal of this bachelor thesis is to create a business plan for a beer bar in Ostrava. The work is constructed in two parts, theoretical and practical. The theoretical part deals with important terms such as entrepreneurship, enterprise, and entrepreneur. Moreover, it explains legal forms and the obligations an entrepreneur must meet in the Czech Republic. The practical part is concerned with creating a business plan for a beer house while dealing with theoretical findings from the first part. Furthermore, a marketing and financial plan were created for this type of business to assess the feasibility and profitability of the business.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 62734
dc.date.submitted 2022-05-09


Files in this item

Files Size Format View Description
kovářová_2022_dp.pdf 814.1Kb PDF View/Open None
kovářová_2022_op.doc 46.5Kb Unknown View/Open None
kovářová_2022_vp.docx 20.90Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account