dc.contributor.advisor |
Buňka, František
|
|
dc.contributor.author |
Bučková, Markéta
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T08:40:38Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T08:40:38Z |
|
dc.date.issued |
2008-08-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/5012
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce byla zaměřena na stravovací zvyklosti mládeže ve věku 15 -24 roků. Monitoring byl proveden v rámci SOUo v Prostějově a na základě zjištěných dat bylo provedeno srovnání mezi jednotlivými skupinami respondentů . |
cs |
dc.format |
54 s., p.11 s |
cs |
dc.format.extent |
2198174 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
stravovací návyky mladé populace
|
cs |
dc.subject |
stav výživy v ČR
|
cs |
dc.subject |
výživové doporučené dávky
|
cs |
dc.subject |
pokrm
|
cs |
dc.subject |
výživová doporučení založená na skupinách potravin
|
cs |
dc.subject |
eating habits of young population
|
en |
dc.subject |
food
|
en |
dc.subject |
recommended nutrition standards
|
en |
dc.subject |
food-based dietary guidelines
|
en |
dc.title |
Monitoring stravovacích zvyklostí žáků a studentů SOUo Prostějov |
cs |
dc.title.alternative |
Monitoring of eating habits of apprehices and students of Střední odborné učilistě obchodní /i.e.SOUo/ in Prostějov |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Družbíková, Helena |
|
dc.date.accepted |
2008-09-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis was focused on eating of young people at age 15 to 24. The aim of this work was to make a questionnaire survey in order to monitor eating habits of students of SOUo in Prostějov and to compare eating habits of informations based on the discovered data. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7973
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-23 |
|
utb.result.grade |
B |
|