Monitoring stravovacích zvyklostí žáků a studentů SOUo Prostějov

DSpace Repository

Language: English čeština 

Monitoring stravovacích zvyklostí žáků a studentů SOUo Prostějov

Show simple item record

dc.contributor.advisor Buňka, František
dc.contributor.author Bučková, Markéta
dc.date.accessioned 2010-07-16T08:40:38Z
dc.date.available 2010-07-16T08:40:38Z
dc.date.issued 2008-08-05
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/5012
dc.description.abstract Tato práce byla zaměřena na stravovací zvyklosti mládeže ve věku 15 -24 roků. Monitoring byl proveden v rámci SOUo v Prostějově a na základě zjištěných dat bylo provedeno srovnání mezi jednotlivými skupinami respondentů . cs
dc.format 54 s., p.11 s cs
dc.format.extent 2198174 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject stravovací návyky mladé populace cs
dc.subject stav výživy v ČR cs
dc.subject výživové doporučené dávky cs
dc.subject pokrm cs
dc.subject výživová doporučení založená na skupinách potravin cs
dc.subject eating habits of young population en
dc.subject food en
dc.subject recommended nutrition standards en
dc.subject food-based dietary guidelines en
dc.title Monitoring stravovacích zvyklostí žáků a studentů SOUo Prostějov cs
dc.title.alternative Monitoring of eating habits of apprehices and students of Střední odborné učilistě obchodní /i.e.SOUo/ in Prostějov en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Družbíková, Helena
dc.date.accepted 2008-09-01
dc.description.abstract-translated This thesis was focused on eating of young people at age 15 to 24. The aim of this work was to make a questionnaire survey in order to monitor eating habits of students of SOUo in Prostějov and to compare eating habits of informations based on the discovered data. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7973
dc.date.assigned 2007-11-23
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
bučková_2008_bp.pdf 2.096Mb PDF View/Open
bučková_2008_vp.doc 41.5Kb Microsoft Word View/Open
bučková_2008_op.doc 47Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account