A Business Plan for a Selected Company
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dokulil, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Sládková, Stefanie
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:58:02Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:58:02Z |
|
dc.date.issued |
2019-11-08 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/49206
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu pro vybranou společnost, jmenovitě veganského bistra ve Zlíně. Práce je rozčleněna na teoretickou a praktickou část. Teoretická část bakalářské práce definuje základní pojmy k podnikatelské činnosti a také popisuje jednotlivé části podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje vypracovaný plán pro založení samotného podnikatelského plánu pro veganské bistro. Cílem této práce je vy-tvořit podnikatelský plán a zhodnotit jeho realizovatelnost. Na základě zpracovaných analýz bylo zhodnoceno, že koncept lze považovat za aplikovatelný. |
|
dc.format |
66 s. (95 520 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
bistro
|
cs |
dc.subject |
realizovatelnost
|
cs |
dc.subject |
analýza
|
cs |
dc.subject |
SWOT
|
cs |
dc.subject |
PEST
|
cs |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
bistro
|
en |
dc.subject |
feasibility
|
en |
dc.subject |
analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT
|
en |
dc.subject |
PEST
|
en |
dc.title |
A Business Plan for a Selected Company |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for a Selected Company |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kozubíková, Ludmila |
|
dc.date.accepted |
2020-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis is focused on the development of a business plan for a selected company, namely a vegan bistro in Zlín. The thesis contains two parts, theoretical and analytical. The theoretical part specifies the basic terms of entrepreneurial activity as well as the particular chapters of the business plan. The analytical part contains the functional business plan for establishing a vegan bistro. The aim of the bachelor thesis is to create a business plan and evaluate its feasibility. Based on the conducted analyses, the business plan can be considered as feasible. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
56381
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2020-05-07 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account