A Business Plan for the Vending Machines Start-up TrueSnack
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Novák, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Seidlová, Kristýna
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:58:02Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:58:02Z |
|
dc.date.issued |
2019-11-08 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/49204
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je představit podnikatelský plán pro podnik nabízející produkty splňující dietní omezení v nemocničních automatech. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. První část je teoretická a druhá je praktická. První část vymezuje pojmy, které je podstatné chápat při založení podniku. Dále teoretická část rozvíjí další pojmy týkající se podnikatelského plánu jako například definici podnikatelského plánu, cíle a jednotlivé části podnikatelského plánu. V praktické části je vytvořen podnikatelský plán podniku TrueSnack. Hlavní cíl tohoto podnikatelského plánu je stanovit, jestli je dostatek zákazníků, kteří by podpořili tuto myšlenku, tudíž by byl podnik finančně životaschopný. |
|
dc.format |
70 s. |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnik
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
automaty
|
cs |
dc.subject |
dietní omezení
|
cs |
dc.subject |
enterprise
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
vending machines
|
en |
dc.subject |
dietary restrictions
|
en |
dc.title |
A Business Plan for the Vending Machines Start-up TrueSnack |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for the Vending Machines Start-up TrueSnack |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Barešová, Petra |
|
dc.date.accepted |
2020-09-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this Bachelor's thesis is to introduce a business plan for the company offering products meeting dietary restrictions placed in vending machines in hospitals. The thesis is divided into two parts. The first part of the thesis is a theory and the second on is an analysis. The first part determines terms which are essential to know when setting up a business. In addition, the theoretical part elaborates other terms connected with a business plan, such as the definition of a business plan, objectives of a business plan and parts of a business plan. In the analytic part there is created the business plan of the company TrueSnack. The main goal of the business plan is to define whether there are enough potential customers who would support the idea of the business therefore the business would be financially viable. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
56379
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2020-05-11 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account