A Business Plan for the Vending Machines Start-up TrueSnack

DSpace Repository

Language: English čeština 

A Business Plan for the Vending Machines Start-up TrueSnack

Show simple item record

dc.contributor.advisor Novák, Petr
dc.contributor.author Seidlová, Kristýna
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:58:02Z
dc.date.available 2021-07-26T10:58:02Z
dc.date.issued 2019-11-08
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/49204
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je představit podnikatelský plán pro podnik nabízející produkty splňující dietní omezení v nemocničních automatech. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. První část je teoretická a druhá je praktická. První část vymezuje pojmy, které je podstatné chápat při založení podniku. Dále teoretická část rozvíjí další pojmy týkající se podnikatelského plánu jako například definici podnikatelského plánu, cíle a jednotlivé části podnikatelského plánu. V praktické části je vytvořen podnikatelský plán podniku TrueSnack. Hlavní cíl tohoto podnikatelského plánu je stanovit, jestli je dostatek zákazníků, kteří by podpořili tuto myšlenku, tudíž by byl podnik finančně životaschopný.
dc.format 70 s.
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnik cs
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject automaty cs
dc.subject dietní omezení cs
dc.subject enterprise en
dc.subject business plan en
dc.subject vending machines en
dc.subject dietary restrictions en
dc.title A Business Plan for the Vending Machines Start-up TrueSnack
dc.title.alternative A Business Plan for the Vending Machines Start-up TrueSnack
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Barešová, Petra
dc.date.accepted 2020-09-03
dc.description.abstract-translated The aim of this Bachelor's thesis is to introduce a business plan for the company offering products meeting dietary restrictions placed in vending machines in hospitals. The thesis is divided into two parts. The first part of the thesis is a theory and the second on is an analysis. The first part determines terms which are essential to know when setting up a business. In addition, the theoretical part elaborates other terms connected with a business plan, such as the definition of a business plan, objectives of a business plan and parts of a business plan. In the analytic part there is created the business plan of the company TrueSnack. The main goal of the business plan is to define whether there are enough potential customers who would support the idea of the business therefore the business would be financially viable.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 56379
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2020-05-11


Files in this item

Files Size Format View Description
seidlová_2020_dp.pdf 1.593Mb PDF View/Open None
seidlová_2020_op.doc 52.5Kb Unknown View/Open None
seidlová_2020_vp.doc 50Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account