Využití metody Sous vide pro přípravu masa
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Tamaši, Dominika
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:58:01Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:58:01Z |
|
dc.date.issued |
2020-02-17 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/49180
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá moderní technologií tepelné úpravy masa Sous-vide. První část se zaměřuje především na stavbu masa, jeho vlastnosti a rozličné způsoby tepelných úprav. Druhá část se zabývá technologií Sous-vide jejím využitím pro úpravu masa, srovná-ním s tradičními technologiemi a bezpečností upravené suroviny. |
|
dc.format |
53 s. (65 692) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Sous-vide
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
maso
|
cs |
dc.subject |
bezpečnost potravin
|
cs |
dc.subject |
Sous- vide
|
en |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.subject |
Food safety
|
en |
dc.title |
Využití metody Sous vide pro přípravu masa |
|
dc.title.alternative |
Utilization of Methods Sous-Vide for Preparing Meat |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Velichová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2020-06-17 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with modern technology of heat treatment of meat Sous-vide. The first part focuses mainly on meat structure, his properties and various heat treatment. The second part deals with Sous-vide technology her utilization for meat processing, com-paring with traditional technologies and safety of treated raw materials |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.identifier.stag |
56344
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2020-05-22 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account