Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru

Show simple item record

dc.contributor.advisor Salek, Richardos Nikolaos
dc.contributor.author Nedbalová, Kateřina
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:58:01Z
dc.date.available 2021-07-26T10:58:01Z
dc.date.issued 2020-12-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/49169
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zaměřuje na vliv vybraných hydrokoloidů jako čiřicích činidel při výrobě piva a cideru. V práci je také popsána obecná charakteristika obou těchto nápojů, technologie jejich výroby a vybrané hydrokoloidy využívané v potravinářství.
dc.format 61 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pivo cs
dc.subject cider cs
dc.subject hydrokoloidy cs
dc.subject čiřicí činidla cs
dc.subject beer en
dc.subject cider en
dc.subject hydrocolloids en
dc.subject clarifying agents en
dc.title Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru
dc.title.alternative Selected hydrocolloids as fining agents during the production of beer and cider
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Míšková, Zuzana
dc.date.accepted 2021-06-15
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis focuses on the influence of selected hydrocolloids as clarifying agents in the production of beer and cider. The work describes the general characteristics of both of these beverages, the technology of their production and also selected hydrocolloids used in the food industry.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.identifier.stag 56326
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2021-05-21


Files in this item

Files Size Format View Description
nedbalová_2021_dp.pdf 1.932Mb PDF View/Open None
nedbalová_2021_op.pdf 274.4Kb PDF View/Open None
nedbalová_2021_vp.pdf 820.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account