dc.contributor.advisor |
Severová, Marta
|
|
dc.contributor.author |
Valášková, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T06:40:12Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T06:40:12Z |
|
dc.date.issued |
2007-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/4911
|
|
dc.description.abstract |
V bakalářské práci je zpracována analýza stravovacích zvyklostí dospělé populace. Byl proveden teoretický průzkum v oblasti stravování dané cílové skupiny. V praktické části byl realizován průzkum stravovacích zvyklostí na základě dotazníkového šetření. Předmětem bylo zjistit skutečný stav stravovacích zvyklostí dospělé populace a provést porovnání výsledků s racionálními výživovými zásadami. Data byla zpracována a následně prezentována pomocí tabulek a grafů. Šetření bylo provedeno celkem u 100 osob ve věku od 30 do 50 let. |
cs |
dc.format |
50 s., 5 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
766295 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Výživová doporučení
|
cs |
dc.subject |
nedostatky ve výživě
|
cs |
dc.subject |
kardiovaskulární onemocnění
|
cs |
dc.subject |
rakovina
|
cs |
dc.subject |
diabetes mellitus
|
cs |
dc.subject |
Recommended nutritive value
|
en |
dc.subject |
deficiencies in nutrition
|
en |
dc.subject |
cardiovascular dieses
|
en |
dc.subject |
cancer
|
en |
dc.subject |
diabetes mellitus
|
en |
dc.title |
Analýza stravovacích zvyklostí dospělé populace |
cs |
dc.title.alternative |
Analysis of dietary habits of adult population |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
|
|
dc.date.accepted |
2007-06-28 |
|
dc.description.abstract-translated |
The subject of the Bachelor's work is an analysis of dietary habits of adult population. A theoretical investigation in the field of dieting of the given target group was performed. In the practical part, a survey of dietary habits was carried out, based on a questionnaire investigation. The aim was to find out the real state of dietary habits of adult population and to compare the results with rational dietary principles. After processing, the data was presented in the form of tables and charts. Altogether, the investigation was carried out with 100 persons, aged batween 30 and 50. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5253
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
B |
|