Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Vítková, Alžběta
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:57:53Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:57:53Z |
|
dc.date.issued |
2020-02-17 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/49006
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá charakteristikou masa a masných výrobků, se zaměřením na játrové paštiky. Zároveň popisuje možnosti konzervace masa a masných výrobků. Dále byly metodou tyndalace vyrobeny modelové vzorky kuřecích játrovek, které byly následně podrobeny mikrobiologickému rozboru po skladování při pokojových teplotách. |
|
dc.format |
71 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
maso
|
cs |
dc.subject |
konzervace
|
cs |
dc.subject |
paštika
|
cs |
dc.subject |
sterilace
|
cs |
dc.subject |
tyndalace
|
cs |
dc.subject |
sůl
|
cs |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.subject |
canning
|
en |
dc.subject |
pate
|
en |
dc.subject |
sterilization
|
en |
dc.subject |
tyndallation
|
en |
dc.subject |
salt
|
en |
dc.title |
Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků |
|
dc.title.alternative |
The use of tyndallation method for the production of heat-treated meat products |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Saláková, Alena |
|
dc.date.accepted |
2020-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The diploma thesis deals with the characteristics of meat and meat products, focusing on liver patés. It also describes the possibilities of preserving meat and meat products. Furthermore, model samples of chicken liver were produced by the tyndalation method, which were subsequently subjected to microbiological analysis after storage at room temperature. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Food Technology |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.identifier.stag |
55872
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2020-05-13 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account