Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Vítková, Alžběta
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:57:53Z
dc.date.available 2021-07-26T10:57:53Z
dc.date.issued 2020-02-17
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/49006
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá charakteristikou masa a masných výrobků, se zaměřením na játrové paštiky. Zároveň popisuje možnosti konzervace masa a masných výrobků. Dále byly metodou tyndalace vyrobeny modelové vzorky kuřecích játrovek, které byly následně podrobeny mikrobiologickému rozboru po skladování při pokojových teplotách.
dc.format 71 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maso cs
dc.subject konzervace cs
dc.subject paštika cs
dc.subject sterilace cs
dc.subject tyndalace cs
dc.subject sůl cs
dc.subject meat en
dc.subject canning en
dc.subject pate en
dc.subject sterilization en
dc.subject tyndallation en
dc.subject salt en
dc.title Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
dc.title.alternative The use of tyndallation method for the production of heat-treated meat products
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Saláková, Alena
dc.date.accepted 2020-06-05
dc.description.abstract-translated The diploma thesis deals with the characteristics of meat and meat products, focusing on liver patés. It also describes the possibilities of preserving meat and meat products. Furthermore, model samples of chicken liver were produced by the tyndalation method, which were subsequently subjected to microbiological analysis after storage at room temperature.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Food Technology en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.identifier.stag 55872
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2020-05-13


Files in this item

Files Size Format View Description
vítková_2020_dp.pdf 5.009Mb PDF View/Open None
vítková_2020_op.pdf 245.0Kb PDF View/Open None
vítková_2020_vp.pdf 721.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account