dc.contributor.advisor |
Danko, Lukáš
|
|
dc.contributor.author |
Janíková, Simona
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:57:39Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:57:39Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/48671
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá vytvořením gastronomického festivalu pro rozvoj cestovního ruchu v Břeclavi. Celý festival je zaměřen na gastronomicko-folklorní tradice, které město nabízí a kterými je charakteristické. Hlavním cílem bakalářské práce je představit nový a lepší způsob rozvoje cestovního ruchu prostřednictvím letního festivalu, na kterém se budou prezentovat gastronomické podniky a kulturní spolky daného města. Teoretická část se zaměřuje na základy cestovního ruchu, gastronomie, oblasti marketingu a financování cestovního ruchu. Praktická část je zaměřena na představení města, zhodnocení jeho postavení v cestovním ruchu a představení folkloru a místních tradic, které se ve městě dodržují. V praktické části je vypracována SWOT analýza. Dále je v práci detailně popsán celý program festivalu, jeho technické náležitosti, forma financování a jeho propagace. |
|
dc.format |
56 s. (97 248 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
festival
|
cs |
dc.subject |
folklor a tradice
|
cs |
dc.subject |
rozvoj města
|
cs |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
tourism
|
en |
dc.subject |
festival
|
en |
dc.subject |
folklore and tradition
|
en |
dc.subject |
city development
|
en |
dc.title |
Návrh opatření pro rozvoj gastronomického cestovního ruchu ve městě Břeclav |
|
dc.title.alternative |
Proposal of Measures for Gastronomic Tourism Development in Břeclav |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Macháček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2020-07-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with creation of a gastronomic festival for tourism development in Břeclav. The entire festival focuses on the gastronomic and folklore traditions that the city offers and that characterize it. The main aim of this thesis is to introduce a new and better way of tourism development through the summer festival where gastronomic establishments and cultural associations will be presented. The theoretical part is focused on the basics of tourism, gastronomy, marketing and tourism financing. The practical part is focused on introducing the town, evaluating its position in tourism, introducing folklore and traditions in Břeclav. In this part of the thesis a SWOT analysis is carried out for better orientation and selection of the right procedures for the organization of the festival. Finally, the thesis provides detailed description of the entire program of the festival, its technical requirements, the form of financing and its promotion. |
|
dc.description.department |
Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Veřejná správa a regionální rozvoj |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Public economics and administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Hospodářská politika a správa |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economic Policy and Administration |
en |
dc.identifier.stag |
55394
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2020-06-24 |
|