Podnikatelský plán na založení espresso baru v Olomouci
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Novák, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Barochová, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:54:51Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:54:51Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/48480
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu, na základě kterého bude možné otevřít espresso bar v Olomouci. Na základě literární rešerše a provedených analýz je sestaven podnikatelský plán, jehož součástí je i plán marketingový a finanční. Finanční plán je zpracován na období pěti let a právě jeho varianty jsou klíčové při posuzování úspěchu či neúspěchu záměru. Následně je podnikatelský plán podroben časové a rizikové analýze. |
|
dc.format |
125 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
marketingový plán
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
analýza konkurence
|
cs |
dc.subject |
PESTE analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterova analýza pěti konkurenčních sil
|
cs |
dc.subject |
otevření kavárny
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
marketing plan
|
en |
dc.subject |
financial plan
|
en |
dc.subject |
competition analysis
|
en |
dc.subject |
PESTE analysis
|
en |
dc.subject |
Porter's five forces analysis
|
en |
dc.subject |
opening a café
|
en |
dc.title |
Podnikatelský plán na založení espresso baru v Olomouci |
|
dc.title.alternative |
Business Plan for Establishing an Espresso Bar in Olomouc |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vydrová, Janka |
|
dc.date.accepted |
2020-07-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
The diploma thesis is focused on compiling a business plan for a establishing an espresso bar in Olomouc. Based on the literature search and analyzes, the business plan is processed and it includes a marketing and financial plan. The financial plan is created for a period of five years and its variants are key in assessing the success or failure of the plan. Subsequently, the business plan is evaluated by time and risk analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
55132
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2020-06-17 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account