Podnikatelský záměr pivního baru Štulbach
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Fešarová, Kristýna
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:54:50Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:54:50Z |
|
dc.date.issued |
2021-01-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/48442
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem diplomové práce je vytvořit kompletní reálný podnikatelský záměr pivního baru Štulbach. Teoretická část shrnuje základní informace týkající se podnikání a tvoří základ pro část praktickou. Zabývá se podporou v podnikání, založením podnikání, rodinným podnikáním a jednotlivými částmi podnikatelského plánu. Začátek teoretické části tvoří analýza makro a mikro prostředí včetně SWOT analýzy. Dále je praktická část zaměřena na zpracování projektu zabývající se podnikatelským plánem pivního baru, který zahrnuje marketingovou, časovou, finanční a rizikovou analýzu. Na závěr jsou zpracována doporučení pro zvolený podnik. |
|
dc.format |
100 s. (139 668 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
pivní bar
|
cs |
dc.subject |
Štulbach
|
cs |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
beer bar
|
en |
dc.subject |
Štulbach
|
en |
dc.title |
Podnikatelský záměr pivního baru Štulbach |
|
dc.title.alternative |
Business Plan of the Beer Bar Štulbach |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Damborský, Milan |
|
dc.date.accepted |
2021-06-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main aim of the diploma thesis is to create a complete real business plan for the Štulbach beer bar. The theoretical part summarizes the basic information about business and constitutes the basis for the practical part. It engages with support in business, starting a business, family business and individual parts of a business plan. The introduction of the theoretical part is the analysis of macro and micro environment, including SWOT analysis. Furthermore, the practical part is focused on the elaboration of a project engaging with the business plan of a beer bar, which includes marketing, time, financial and risk analysis. Finally, the recommendations for the selected company are made. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
55090
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2021-06-04 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account