Projekt implementace normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt implementace normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti

Show simple item record

dc.contributor.advisor Macurová, Lucie
dc.contributor.author Pospíšilová, Denisa
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:54:44Z
dc.date.available 2021-07-26T10:54:44Z
dc.date.issued 2020-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/48304
dc.description.abstract Tato diplomová práce se zabývá implementací normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti. Norma obsahuje požadavky na bezpečnost potravin, systém řízení kvality a systém HACCP. Cílem práce je implementovat požadavky normy do potravinářské společnosti a vytvořit tak funkční systém řízení kvality, který bude úspěšně certifikován. Pro zajištění efektivní implementace je zpracována literární rešerše, jejímž hlavním záměrem je získání informací z oblasti potravinářství, auditování a systému řízení kvality. Praktická část se zaměřuje na analýzu současného stavu a provedení interního auditu. Na zjištěné neshody z interního auditu je vytvořen Akční plán s definovanými nápravnými opatřeními. V projektové části je řešena implementace jednotlivých nápravných opatření s cílem splnit požadavky normy, získat certifikát IFS a zefektivnit systém kvality.
dc.format 113 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject potravinářský průmysl cs
dc.subject IFS cs
dc.subject certifikát cs
dc.subject norma cs
dc.subject audit cs
dc.subject neshoda cs
dc.subject food industry en
dc.subject IFS en
dc.subject certificate en
dc.subject standard en
dc.subject audit en
dc.subject nonconformity en
dc.title Projekt implementace normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti
dc.title.alternative Project Implementation of the IFS Standard in the Selected Food Company
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Chromjaková, Felicita
dc.date.accepted 2020-07-02
dc.description.abstract-translated This diploma thesis deals with the implementation of the IFS standard in a selected food company. The standard contains requirements for food safety, quality management system and HACCP system. The aim of the thesis is implement the requirements of the standard in the food company and create a functional quality management system that will be successfully certified. To ensure effective implementation, literary research is carried out, the main purpose of which was to obtain information from the food industry, auditing and quality management system. The practical part focuses on the analysis of the current state and the performing an internal audit. An Action Plan with defined corrective actions is created for the identified non-conformities from the internal audit. The project part deals with the implementation of individual corrective measures in order to meet the requirements of the standard, obtain an IFS certificate and have an effective quality system.
dc.description.department Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
dc.thesis.degree-discipline Průmyslové inženýrství cs
dc.thesis.degree-discipline Industrial Engineering en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Systémové inženýrství a informatika cs
dc.thesis.degree-program System Engineering and Informatics en
dc.identifier.stag 54897
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2020-06-12


Files in this item

Files Size Format View Description
pospíšilová_2020_dp.pdf 3.736Mb PDF View/Open None
pospíšilová_2020_op.docx 25.44Kb Unknown View/Open None
pospíšilová_2020_vp.pdf 209.4Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account