Projekt implementace normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Macurová, Lucie
|
|
dc.contributor.author |
Pospíšilová, Denisa
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:54:44Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:54:44Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/48304
|
|
dc.description.abstract |
Tato diplomová práce se zabývá implementací normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti. Norma obsahuje požadavky na bezpečnost potravin, systém řízení kvality a systém HACCP. Cílem práce je implementovat požadavky normy do potravinářské společnosti a vytvořit tak funkční systém řízení kvality, který bude úspěšně certifikován. Pro zajištění efektivní implementace je zpracována literární rešerše, jejímž hlavním záměrem je získání informací z oblasti potravinářství, auditování a systému řízení kvality. Praktická část se zaměřuje na analýzu současného stavu a provedení interního auditu. Na zjištěné neshody z interního auditu je vytvořen Akční plán s definovanými nápravnými opatřeními. V projektové části je řešena implementace jednotlivých nápravných opatření s cílem splnit požadavky normy, získat certifikát IFS a zefektivnit systém kvality. |
|
dc.format |
113 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
potravinářský průmysl
|
cs |
dc.subject |
IFS
|
cs |
dc.subject |
certifikát
|
cs |
dc.subject |
norma
|
cs |
dc.subject |
audit
|
cs |
dc.subject |
neshoda
|
cs |
dc.subject |
food industry
|
en |
dc.subject |
IFS
|
en |
dc.subject |
certificate
|
en |
dc.subject |
standard
|
en |
dc.subject |
audit
|
en |
dc.subject |
nonconformity
|
en |
dc.title |
Projekt implementace normy IFS ve vybrané potravinářské společnosti |
|
dc.title.alternative |
Project Implementation of the IFS Standard in the Selected Food Company |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Chromjaková, Felicita |
|
dc.date.accepted |
2020-07-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
This diploma thesis deals with the implementation of the IFS standard in a selected food company. The standard contains requirements for food safety, quality management system and HACCP system. The aim of the thesis is implement the requirements of the standard in the food company and create a functional quality management system that will be successfully certified. To ensure effective implementation, literary research is carried out, the main purpose of which was to obtain information from the food industry, auditing and quality management system. The practical part focuses on the analysis of the current state and the performing an internal audit. An Action Plan with defined corrective actions is created for the identified non-conformities from the internal audit. The project part deals with the implementation of individual corrective measures in order to meet the requirements of the standard, obtain an IFS certificate and have an effective quality system. |
|
dc.description.department |
Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Průmyslové inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Industrial Engineering |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Systémové inženýrství a informatika |
cs |
dc.thesis.degree-program |
System Engineering and Informatics |
en |
dc.identifier.stag |
54897
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2020-06-12 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account