Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Konečný, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Zajíčková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:54:19Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:54:19Z |
|
dc.date.issued |
2019-11-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/47729
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení, kterou je zlínská pobočka McDonald's. Teoretická část obsahuje základní pojmy analýzy rizik, popis vybraných metod pro analýzu rizik, povinnosti zaměstnanců i zaměstnavatelů v oblasti bezpečnosti práce. V praktické části je popsána organizační struktura vybrané pobočky, provedena identifikace a vyhodnocení rizik na vybraných pracovištích včetně ochranných pracovních prostředků a následně navrhnuta opatření ke snížení rizik. |
|
dc.format |
70 s. (75 787) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
restaurace rychlého občerstvení
|
cs |
dc.subject |
bezpečnost práce
|
cs |
dc.subject |
ochranné pracovní prostředky
|
cs |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.subject |
fast food restaurant
|
en |
dc.subject |
occupational safety
|
en |
dc.subject |
protective work equipment
|
en |
dc.title |
Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení |
|
dc.title.alternative |
Risk Analysis of Operation at the Selected Fast Food Restaurant |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Dokulil, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2020-07-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with risk analysis of operation at the selected fast food restaurant, which is the McDonald's Zlín branch. The theoretical part contains basic concepts of risk analysis, description of selected methods for risk analysis, obligations of employees and employers in the field of occupational safety. The practical part describes the organizational structure of the selected branch, identifies and evaluates the risks at selected workplaces, including protective work equipment, and then proposes measures to reduce risks. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
54007
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2020-05-21 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account