Posouzení rizik ve vybrané organizaci

DSpace Repository

Language: English čeština 

Posouzení rizik ve vybrané organizaci

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vargová, Slavomíra
dc.contributor.author Olšinová, Eva
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:54:18Z
dc.date.available 2021-07-26T10:54:18Z
dc.date.issued 2019-11-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/47695
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na posouzení rizik v organizaci. Teoretická část bude seznamovat s bezpečností a ochranou zdraví při práci, ergonomií a rizikem v organizaci. Představí několik metod k detekci rizika. Vybraným odvětvím, pro praktickou část, se stane gastronomie. Všeobecný pohled na rizika v oblasti gastronomie bude zjištěný dotazníkem, který budou vyplňovat osoby v gastronomii působící. Z vybrané organizace budou odpovídat zaměstnanci na dotazník o pracovním prostředí a působení pracovní náplně na zdraví. Jednoduchou bodovou metodou budou vyhodnocena rizika a navržena opatření k jejich od-stranění nebo eliminaci.
dc.format 74 s. (64 174)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject bezpečnost cs
dc.subject dotazník cs
dc.subject eliminace cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject jednoduchá bodová metoda cs
dc.subject metody cs
dc.subject ochrana cs
dc.subject organizace cs
dc.subject práce cs
dc.subject riziko cs
dc.subject zdraví cs
dc.subject safety en
dc.subject questionnaire en
dc.subject elimination en
dc.subject gastronomy en
dc.subject simple point-based method en
dc.subject methods en
dc.subject pro-tection en
dc.subject organisation en
dc.subject work en
dc.subject risk en
dc.subject health en
dc.title Posouzení rizik ve vybrané organizaci
dc.title.alternative Risk Assessment in Selected Organization
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hoke, Eva
dc.date.accepted 2020-09-02
dc.description.abstract-translated This thesis focuses on risk assessment within an organisation. Thesis theoretical section sha-ll provide an introduction in safety and health protection at workshop, ergonomy and risk in an organisation. It lists several methods of risk detection. The trade selected for the practical section is gastronomy. A general overview of the risks in gastronomy will be pro-vided by a survey conducted among people working in gastronomy. Another survey among employees of a particular restaurant shall focus on the working environment and the impact on the workload on their health. I will use a simple point-based method to evaluate the risks and suggest measures for their removal or elimination.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process Engineering en
dc.identifier.stag 53960
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2020-08-07


Files in this item

Files Size Format View Description
olšinová_2020_dp.pdf 2.806Mb PDF View/Open None
olšinová_2020_op.pdf 170.1Kb PDF View/Open None
olšinová_2020_vp.pdf 169.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account