Posouzení rizik ve vybrané organizaci
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Vargová, Slavomíra
|
|
dc.contributor.author |
Olšinová, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:54:18Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:54:18Z |
|
dc.date.issued |
2019-11-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/47695
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na posouzení rizik v organizaci. Teoretická část bude seznamovat s bezpečností a ochranou zdraví při práci, ergonomií a rizikem v organizaci. Představí několik metod k detekci rizika. Vybraným odvětvím, pro praktickou část, se stane gastronomie. Všeobecný pohled na rizika v oblasti gastronomie bude zjištěný dotazníkem, který budou vyplňovat osoby v gastronomii působící. Z vybrané organizace budou odpovídat zaměstnanci na dotazník o pracovním prostředí a působení pracovní náplně na zdraví. Jednoduchou bodovou metodou budou vyhodnocena rizika a navržena opatření k jejich od-stranění nebo eliminaci. |
|
dc.format |
74 s. (64 174) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
dotazník
|
cs |
dc.subject |
eliminace
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
jednoduchá bodová metoda
|
cs |
dc.subject |
metody
|
cs |
dc.subject |
ochrana
|
cs |
dc.subject |
organizace
|
cs |
dc.subject |
práce
|
cs |
dc.subject |
riziko
|
cs |
dc.subject |
zdraví
|
cs |
dc.subject |
safety
|
en |
dc.subject |
questionnaire
|
en |
dc.subject |
elimination
|
en |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
simple point-based method
|
en |
dc.subject |
methods
|
en |
dc.subject |
pro-tection
|
en |
dc.subject |
organisation
|
en |
dc.subject |
work
|
en |
dc.subject |
risk
|
en |
dc.subject |
health
|
en |
dc.title |
Posouzení rizik ve vybrané organizaci |
|
dc.title.alternative |
Risk Assessment in Selected Organization |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hoke, Eva |
|
dc.date.accepted |
2020-09-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis focuses on risk assessment within an organisation. Thesis theoretical section sha-ll provide an introduction in safety and health protection at workshop, ergonomy and risk in an organisation. It lists several methods of risk detection. The trade selected for the practical section is gastronomy. A general overview of the risks in gastronomy will be pro-vided by a survey conducted among people working in gastronomy. Another survey among employees of a particular restaurant shall focus on the working environment and the impact on the workload on their health. I will use a simple point-based method to evaluate the risks and suggest measures for their removal or elimination. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
53960
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2020-08-07 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account