Moderní trendy v technologii výroby čokolády
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Salek, Richardos Nikolaos
|
|
dc.contributor.author |
Andrýsková, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:54:11Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:54:11Z |
|
dc.date.issued |
2020-02-17 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/47526
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zaměřuje na moderní trendy a způsoby zpracování v procesu výroby čokolády. V práci jsou popsány základní procesy a kroky při výrobě čokolády a možné moderní způsoby výroby nebo nové druhy čokolády a různé využití čokolády. Součástí práce je vliv surovin, výrobních procesů a skladování na kvalitu čokolády. |
|
dc.format |
37s. (68 530 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
čokoláda
|
cs |
dc.subject |
kakao
|
cs |
dc.subject |
technologie
|
cs |
dc.subject |
výroba
|
cs |
dc.subject |
chocolate
|
en |
dc.subject |
cocoa
|
en |
dc.subject |
technology
|
en |
dc.subject |
produce
|
en |
dc.title |
Moderní trendy v technologii výroby čokolády |
|
dc.title.alternative |
Modern trends in the production of chocolate |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Šenkýřová, Jana |
|
dc.date.accepted |
2020-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis is focused on modern trends and methods of processing in the process of chocolate production. The work describes the basic processes and steps in the production of chocolate and modern methods of processsing in the chocolate production or new types of chocolate and different uses of chocolate. Part of the work is the influence of raw materials, production processes and storage on the quality of chocolate. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.identifier.stag |
53181
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2020-05-25 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account