Tvorba business modelu zdravého bistra
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Slinták, Karel
|
|
dc.contributor.author |
Kočicová, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:54:09Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:54:09Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/47491
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou business modelu zdravého bistra v Uherském Brodě. Cílem je vytvořit model atraktivního podniku, který koresponduje s požadavky moderní doby. Teoretická část bakalářské práce je zpracována na základě rešerše odborné literatury, zabývající se problematikou podnikání a tvorby business modelů. V závěru teoretické části jsou zmíněny aktuální trendy ve stravování. V praktické části je analyzováno tržní prostředí, do kterého bude bistro zasazeno, provedeno dotazníkové šetření a po jeho vyhodnocení je vytvořen finální model za pomoci nástroje business modelu Canvas. V závěru práce je daný business model ekonomicky zhodnocen a jsou vyslovena doporučení. |
|
dc.format |
88 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
business model Canvas
|
cs |
dc.subject |
Lean Canvas
|
cs |
dc.subject |
bistro
|
cs |
dc.subject |
zdravá strava
|
cs |
dc.subject |
analýza trhu
|
cs |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
business model Canvas
|
en |
dc.subject |
Lean Canvas
|
en |
dc.subject |
bistro
|
en |
dc.subject |
healthy food
|
en |
dc.subject |
market analysis
|
en |
dc.title |
Tvorba business modelu zdravého bistra |
|
dc.title.alternative |
Creation of the Business Model For Healthy Bistro |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Popesko, Boris |
|
dc.date.accepted |
2020-07-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis concerns a business model design process of a healthy bistro in Uherský Brod. It aims to design a model of an attractive entreprise which meets up-to-date require-ments. The theoretical part of the thesis is based on a literature research dealing with the issue of small entrepreneurship and business model design process The part concludes with an overview of the current diet trends. The practical part analyses a market environment to which the bistro will be set up, carries out a survey, evaluates its results and introduces a final model by means of business model Canvas. In conclusion the work provides an eco-nomic evaluation of the business model and gives further recommendations. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
52819
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2020-06-25 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account