Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Papadaki, Šárka
|
|
dc.contributor.author |
Jančík, Martin
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:54:07Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:54:07Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/47453
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem této diplomové práce je zpracovat projekt založení společnosti s ručením omezeným v oblasti gastronomie. Teoretická část této práce je zaměřena na základní informace o podnikání a charakterizuje právní formy podnikání v České republice. Detailně se věnuje založení společnosti s ručením omezeným a popisuje strukturu podnikatelského plánu. Praktická část této práce se zabývá analýzou současných trendů v gastronomii, analýzou trhu a podnikatelským plánem. Tento podnikatelský plán se primárně soustřeďuje na zpracování projektového plánu restaurace, marketingového plánu a analýze rizik. V rámci tohoto plánu je také sestaven finanční plán. |
|
dc.format |
102 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
společnost s ručením omezeným
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
business
|
en |
dc.subject |
limited liability company
|
en |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
financial pla
|
en |
dc.title |
Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie |
|
dc.title.alternative |
The Project of Company Establishment in the Field of Gastronomy |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Dvorský, Ján |
|
dc.date.accepted |
2020-07-07 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main objective of this Master's thesis is to process the project of establishing a limited liability company in gastronomic sector. The theoretical part of the thesis is devoted to basic information about entrepreneurship and defines its legal forms in Czech republic. In addition discusses in detail the establishment of a limited liability company and describes the structure of a business plan. The objective of the practical part is to analyse current trends within gastronomy business by market analysis and business plan. This business plan is primarily focused on processing a project plan of a restaurant, marketing plan alongside with risk analysis and financial plan. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Podniková ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
52118
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2020-06-16 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account