Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Velichová, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Rucká, Adéla
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:39:15Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:39:15Z |
|
dc.date.issued |
2020-02-17 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/47396
|
|
dc.description.abstract |
Zajištění výživy civilního obyvatelstva a Integrovaného záchranného systému v krizových stavech je předmětem diplomové práce. Obsahuje sestavené návrhy týdenních jídelních lístků pro vybrané skupiny obyvatel ve dvou variantách dle předem definovaných podmínek krizové situace vycházející z předem získaných dat z průzkumu nabízeného sortimentu tržní sítě v České republice. Uvádí také energetické, nutriční a ekonomické vyhodnocení navržených jídelních lístků ve všech variantách. |
|
dc.format |
107 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
krizová situace
|
cs |
dc.subject |
výživa
|
cs |
dc.subject |
nutriční faktory
|
cs |
dc.subject |
stravování
|
cs |
dc.subject |
jídelní lístky
|
cs |
dc.subject |
referenční hodnoty příjmu
|
cs |
dc.subject |
crisis situation
|
en |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
nutritional factors
|
en |
dc.subject |
diet
|
en |
dc.subject |
meal plan
|
en |
dc.subject |
reference values of intake
|
en |
dc.title |
Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech |
|
dc.title.alternative |
Food Structure Optimalization and Economic Evaluation of Civilian Population Nutrition in Crisis |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bučková, Martina |
|
dc.date.accepted |
2020-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
Ensuring the nutrition of both the civilian population and the Integrated Rescue System in crisis situations is the subject of this diploma thesis. It contains compiled proposals of weekly meal plans for selected inhabitant groups in two variants according to predefined conditions of the crisis situation based on pre-obtained data from market survey in the Czech Republic. It also presents energy, nutritional and economic evaluation of the proposed meal plan in all variants. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Food Technology |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.identifier.stag |
49827
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2020-05-06 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account