Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech

DSpace Repository

Language: English čeština 

Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena
dc.contributor.author Rucká, Adéla
dc.date.accessioned 2021-07-26T07:39:15Z
dc.date.available 2021-07-26T07:39:15Z
dc.date.issued 2020-02-17
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/47396
dc.description.abstract Zajištění výživy civilního obyvatelstva a Integrovaného záchranného systému v krizových stavech je předmětem diplomové práce. Obsahuje sestavené návrhy týdenních jídelních lístků pro vybrané skupiny obyvatel ve dvou variantách dle předem definovaných podmínek krizové situace vycházející z předem získaných dat z průzkumu nabízeného sortimentu tržní sítě v České republice. Uvádí také energetické, nutriční a ekonomické vyhodnocení navržených jídelních lístků ve všech variantách.
dc.format 107
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject krizová situace cs
dc.subject výživa cs
dc.subject nutriční faktory cs
dc.subject stravování cs
dc.subject jídelní lístky cs
dc.subject referenční hodnoty příjmu cs
dc.subject crisis situation en
dc.subject nutrition en
dc.subject nutritional factors en
dc.subject diet en
dc.subject meal plan en
dc.subject reference values of intake en
dc.title Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
dc.title.alternative Food Structure Optimalization and Economic Evaluation of Civilian Population Nutrition in Crisis
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Bučková, Martina
dc.date.accepted 2020-06-05
dc.description.abstract-translated Ensuring the nutrition of both the civilian population and the Integrated Rescue System in crisis situations is the subject of this diploma thesis. It contains compiled proposals of weekly meal plans for selected inhabitant groups in two variants according to predefined conditions of the crisis situation based on pre-obtained data from market survey in the Czech Republic. It also presents energy, nutritional and economic evaluation of the proposed meal plan in all variants.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Food Technology en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.identifier.stag 49827
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2020-05-06


Files in this item

Files Size Format View Description
rucká_2020_dp.pdf 1.521Mb PDF View/Open None
rucká_2020_op.pdf 727.3Kb PDF View/Open None
rucká_2020_vp.pdf 240.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account