dc.contributor.advisor |
Koláček, Kamil
|
|
dc.contributor.author |
Pospíšilová, Nikola
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:18:01Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:18:01Z |
|
dc.date.issued |
2020-12-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/47375
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá prostorovým řešením střechy a interiéru pátého patra budovy centrály firmy Baťa ve Zlíně. Cílem práce je navrhnout zázemí pro zaměstnance firmy Baťa, sloužící k přípravě jídla, stravování, odpočinku a firemním událostem. Teoretická část se zabývá firemní kulturou, současnými trendy, druhy střešních teras a jaký mají vliv firemní prostory na zdraví a psychiku zaměstnanců. Praktická část se věnuje analýze filozofie firmy baťa, zlínské architektury, stávajícího stavu řešeného území a následně popisuje finální řešení s vybranými prvky a materiály. |
|
dc.format |
72 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
firemní kultura
|
cs |
dc.subject |
firemní prostor
|
cs |
dc.subject |
střešní terasa
|
cs |
dc.subject |
stravování
|
cs |
dc.subject |
jídelna
|
cs |
dc.subject |
kuchyň
|
cs |
dc.subject |
odpočinek
|
cs |
dc.subject |
psychika
|
cs |
dc.subject |
corporate culture
|
en |
dc.subject |
corporate space
|
en |
dc.subject |
roof terrace
|
en |
dc.subject |
catering
|
en |
dc.subject |
dining room
|
en |
dc.subject |
kitchen
|
en |
dc.subject |
rest
|
en |
dc.subject |
psyche
|
en |
dc.title |
Kuchyňsko-jídelní prostor a venkovní terasa na centrále firmy Baťa ve Zlíně |
|
dc.title.alternative |
Kitchen-dining Area and Outdoor Terrace at the Headquarters of the Company Bata in Zlín |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Cigánek, Josef |
|
dc.date.accepted |
2021-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor's thesis deals with the spatial solution of the roof and interior of the fifth floor of the Baťa headquarters building in Zlín. The aim of the work is to design facilities for employees of the company Baťa, used for food preparation, meals, rest and corporate events. The theoretical part deals with corporate culture, current trends, types of roof terraces and how corporate spaces affect the health and psyche of employees. The practical part deals with the analysis of the philosophy of the company Bata, Zlín architecture, the current state of the area and then describes the final solution with selected elements and materials. |
|
dc.description.department |
Ateliér Prostorová tvorba |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Multimédia a design - Prostorová tvorba |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Multimedia and Design - Spatial Design |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
BcA. |
|
dc.thesis.degree-program |
Výtvarná umění |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Visual Arts |
en |
dc.identifier.stag |
59751
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2021-06-01 |
|