dc.contributor.advisor |
Lapčíková, Barbora
|
|
dc.contributor.author |
Jedruchová, Denisa
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:59Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:59Z |
|
dc.date.issued |
2020-12-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/47315
|
|
dc.description.abstract |
Práce zabývající tradičními obaly používanými v potravinářství a vývojem nových trendů např. na bázi nanokompozitů, obalů s antimikrobiálními účinky apod. Součástí práce jsou i spotřebitelské a legislativní požadavky. |
|
dc.format |
53 s (78 973 znaků vč.mezer) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
obalový materiál pro potraviny
|
cs |
dc.subject |
inteligentní obaly
|
cs |
dc.subject |
antimikrobiální obaly
|
cs |
dc.subject |
legislativní požadavky pro materiály ve styku s potravinami
|
cs |
dc.subject |
packaging material for food
|
en |
dc.subject |
smart packaging
|
en |
dc.subject |
antimicrobial packaging
|
en |
dc.subject |
and legislative requirements for materials in contact with food
|
en |
dc.title |
Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny |
|
dc.title.alternative |
Active and Inteligent Packaging Materials for Food |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lapčík, Lubomír |
|
dc.date.accepted |
2021-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
Work dealing with traditional packaging used in the food industry and the development of new trends, eg on the basis of nanocomposites, packaging with antimicrobial effects, etc. The work also includes consumer and legislative requirements. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.identifier.stag |
59620
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2021-05-19 |
|