Marketingová komunikace minipivovaru AXIOM BREWERY
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Soukalová, Radomila
|
|
dc.contributor.author |
Horáková, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:53Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:53Z |
|
dc.date.issued |
2021-01-29 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/47150
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce je zaměřena na marketingovou komunikaci minipivovaru Axiom Brewery. Práce analyzuje aktuální podobu marketingové komunikace minipivovaru a cílem je její zhodnocení a vypracování návrhu pro zlepšení. Teoretická část práce obsahuje základní informace na téma marketingové komunikace a poznatky z oboru pivovarnictví. Praktická část se zabývá analýzou současného marketingového mixu s důrazem na propagaci. Na základě analytické části včetně kvalitativního výzkumu v podobě polostrukturovaných rozhovorů s 12 představiteli cílové skupiny jsou následně formulovány návrhy a doporučení pro zlepšení zjištěných nedostatků. |
|
dc.format |
87 s. (138 694 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
marketingová komunikace
|
cs |
dc.subject |
pivovar
|
cs |
dc.subject |
minipivovar
|
cs |
dc.subject |
pivovarnictví
|
cs |
dc.subject |
kraftové pivo
|
cs |
dc.subject |
brewery
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
marketing communication
|
en |
dc.subject |
brewery
|
en |
dc.subject |
micro-brewery
|
en |
dc.subject |
brewing
|
en |
dc.subject |
craft beer
|
en |
dc.title |
Marketingová komunikace minipivovaru AXIOM BREWERY |
|
dc.title.alternative |
Marketing Communication of the Axiom Brewery Mini-brewery |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Šviráková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2021-05-26 |
|
dc.description.abstract-translated |
The diploma thesis is focused on the marketing communication of the micro-brewery Axiom Brewery s.r.o. The thesis analyzes the current form of the marketing communication of the micro-brewery and its goal is to evaluate it and prepare a proposal for improvement. The theoretical part of the thesis contains basic information about the topic of marketing communication and knowledge from the field of brewing. The practical part deals with the analysis of current marketing mix with an emphasis on promotion. Based on the analytical part, including qualitative research in the form of semi-structured interviews with 12 representative of the target group, are formulated proposals and recommendations for the improvement of the identified shortcomings. |
|
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
|
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
59372
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2021-04-16 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account