Mišmaš: A Business Plan for a Coffee Shop and Roastery
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Papadaki, Šárka
|
|
dc.contributor.author |
Krčková, Tereza
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:45Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:45Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-09 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/46963
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce analyzuje trh a zabývá se podnikatelským plánem nové kavárny a pražírny s názvem Mišmaš, podnikem v malém městě na Jižní Moravě. Tato práce se skládá ze dvou částí, a to teoretické a praktické. Teoretická část vysvětluje pojem podnikání, podnik a pojmy s nimi spojené. Bakalářská práce se také zabývá pojmem podnikatelský plán. Na konci teoretické části je sepsán postup, jak podnikatelský plán vytvořit. Praktická část je vypracování podnikatelského plánu jako takového. Tento podnikatelský plán se skládá z analýz jako jsou SWOT a PEST. Jeho součástí jsou nicméně ale i různé plány, jako je plán marketingový či finanční. Přínosem bakalářské práce je zjištění, zda je podnikatelský plán realizovatelný či nikoli. |
|
dc.format |
62 stran (97 498 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
podnikatel
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
trh
|
cs |
dc.subject |
kavárna
|
cs |
dc.subject |
pražírna
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
entrepreneur
|
en |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
market
|
en |
dc.subject |
coffee shop
|
en |
dc.subject |
roastery
|
en |
dc.title |
Mišmaš: A Business Plan for a Coffee Shop and Roastery |
|
dc.title.alternative |
Mišmaš: A Business Plan for a Coffee Shop and Roastery |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bejtkovský, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2021-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis analyses the market and is concerned with the business plan for the coffee shop and roastery. The name of the coffee shop and roastery is Mišmaš, a business located in a small town in the South Moravian Region. The thesis consists of two parts. The theoretical part explains the term entrepreneurship, business and terms that are connected to the business area. Bachelor thesis also deals with a term business plan. The principle of writing a business plan is explained at the end of the theoretical part. The practical part is the creation of the business plan itself using the valid procedure. The business plan contains, for example, SWOT and PEST analysis. Nevertheless, it also includes various plans such as a marketing or financial plan. The result is a piece of information about whether the business plan is workable or not. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
59142
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2021-05-07 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account