A Plan for Developing an Ecological Business Approach for a Selected Company
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Novák, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Nekula, Vojtěch
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:45Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:45Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-09 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/46954
|
|
dc.description.abstract |
Předmětem této bakalářské práce je seznámení s problematikou hotelnictví a udržitelného podnikání a vytvoření rozvojového plánu s důrazem na ekologii pro konkrétní hotelový subjekt. Teoretická část obsahuje základní pojmy a problematiku hotelnictví a jeho dělení, dále problematiku udržitelného podnikání a metody dosažení energetické soběstačnosti. V praktické části je provedena hloubková analýza daného hotelového subjektu a následně je sestaven plán ke zvýšení soběstačnosti hotelu a celkové ekologičtější pojetí podnikání. Praktická část také obsahuje podrobný finanční plán k projektu a jeho varianty plus celkové vyhodnocení plánu. |
|
dc.format |
49 |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
ekologie
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
hotelnictví
|
cs |
dc.subject |
soběstačnost
|
cs |
dc.subject |
udržitelnost
|
cs |
dc.subject |
životní prostředí
|
cs |
dc.subject |
ecology
|
en |
dc.subject |
environment
|
en |
dc.subject |
financial plan
|
en |
dc.subject |
hospitality
|
en |
dc.subject |
self-sufficiency
|
en |
dc.subject |
sustainability
|
en |
dc.title |
A Plan for Developing an Ecological Business Approach for a Selected Company |
|
dc.title.alternative |
A Plan for Developing an Ecological Business Approach for a Selected Company |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bejtkovský, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2021-06-17 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main objective of this bachelor's thesis is to understand the concept of hotel industry in connection with sustainable business and create an ecological development plan for a specific hotel subject. The theoretical part covers the basic terminology related to the hotel industry and its division, as well as the issue of sustainable business and methods of achieving energetic self-sufficiency. In the practical part, an in-depth analysis of the hotel subject is performed. Then a plan is compiled to increase the self-sufficiency of the hotel and to create an environmentally friendly concept of business. The practical part also contains a detailed financial plan for the project and its variants, plus an overall evaluation of the plan. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
59132
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2021-05-06 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account