A Business Plan for a Bistro
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dvorský, Ján
|
|
dc.contributor.author |
Pondělková, Tereza
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:42Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:42Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-09 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/46894
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu pro bistro. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny důležité pojmy, jako je podnikání, podnik a podnikatel, včetně typů právních forem podnikání v České republice. Poté je zde podrobně popsána struktura podnikatelského plánu. Praktická část se zabývá sestaveným podnikatelským plánem pro bistro, jehož teoretické poznatky byly čerpány z části první. Dále byl vytvořen marketingový a finanční plán přímo pro tento typ podniku. Cílem práce je zjistit, zda je tento podnikatelský plán realizovatelný a zda má potenciál. |
|
dc.format |
67 s. (99 521 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnik
|
cs |
dc.subject |
podnikatel
|
cs |
dc.subject |
bistro
|
cs |
dc.subject |
marketingový plán
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
enterprise
|
en |
dc.subject |
entrepreneur
|
en |
dc.subject |
bistro
|
en |
dc.subject |
marketing plan
|
en |
dc.title |
A Business Plan for a Bistro |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for a Bistro |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Dujka, Petr |
|
dc.date.accepted |
2021-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor's thesis focuses on the creation of a business plan for a bistro. The thesis is divided into two parts, theoretical and analytical. The theoretical part describes important concepts such as entrepreneurship, enterprise and entrepreneur, including the types of legal forms of entrepreneurship in the Czech Republic. Then a structure of a business plan is described in detail here. The analysis deals with the compiled business plan for the bistro, whose theoretical findings were drawn from the first part. Then a marketing and financial plan has been created specifically for this type of enterprise. The bachelor's thesis aims to identify whether this business plan is feasible and if it has potential. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
59050
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2021-05-06 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account