A Business Plan for a Bistro

DSpace Repository

Language: English čeština 

A Business Plan for a Bistro

Show simple item record

dc.contributor.advisor Dvorský, Ján
dc.contributor.author Pondělková, Tereza
dc.date.accessioned 2021-07-26T07:17:42Z
dc.date.available 2021-07-26T07:17:42Z
dc.date.issued 2020-11-09
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/46894
dc.description.abstract Tato bakalářská práce je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu pro bistro. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny důležité pojmy, jako je podnikání, podnik a podnikatel, včetně typů právních forem podnikání v České republice. Poté je zde podrobně popsána struktura podnikatelského plánu. Praktická část se zabývá sestaveným podnikatelským plánem pro bistro, jehož teoretické poznatky byly čerpány z části první. Dále byl vytvořen marketingový a finanční plán přímo pro tento typ podniku. Cílem práce je zjistit, zda je tento podnikatelský plán realizovatelný a zda má potenciál.
dc.format 67 s. (99 521 znaků)
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject podnikání cs
dc.subject podnik cs
dc.subject podnikatel cs
dc.subject bistro cs
dc.subject marketingový plán cs
dc.subject business plan en
dc.subject entrepreneurship en
dc.subject enterprise en
dc.subject entrepreneur en
dc.subject bistro en
dc.subject marketing plan en
dc.title A Business Plan for a Bistro
dc.title.alternative A Business Plan for a Bistro
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Dujka, Petr
dc.date.accepted 2021-06-11
dc.description.abstract-translated This bachelor's thesis focuses on the creation of a business plan for a bistro. The thesis is divided into two parts, theoretical and analytical. The theoretical part describes important concepts such as entrepreneurship, enterprise and entrepreneur, including the types of legal forms of entrepreneurship in the Czech Republic. Then a structure of a business plan is described in detail here. The analysis deals with the compiled business plan for the bistro, whose theoretical findings were drawn from the first part. Then a marketing and financial plan has been created specifically for this type of enterprise. The bachelor's thesis aims to identify whether this business plan is feasible and if it has potential.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 59050
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2021-05-06


Files in this item

Files Size Format View Description
pondělková_2021_dp.pdf 1.767Mb PDF View/Open None
pondělková_2021_op.doc 61Kb Unknown View/Open None
pondělková_2021_vp.doc 49.5Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account