Analýza marketingové komunikace společnosti Chomout s.r.o.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Rajtarová, Terezie
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:39Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:39Z |
|
dc.date.issued |
2021-01-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/46822
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací minipivovaru Chomout s.r.o. nacházejícího se v CHKO Litovelské Pomoraví. V teoretické části jsou shrnuty poznatky o marketingu a marketingovém mixu. Hlavním tématem je marketingová komunikace a komunikační mix. Dále je teoretická část doplněna o popis některých analýz vnějšího a vnitřního prostředí pivovaru. Praktická část seznamuje s pivovarem Chomout s.r.o., se současným stavem marketingové komunikace společnosti a pomocí SWOT a PESTEL analýzy je část práce věnována vnitřnímu a vnějšímu prostředí firmy. Cílem práce je navrhnout doporučení pro zlepšení marketingové komunikace a následně je podrobit nákladové, časové a rizikové analýze. |
|
dc.format |
71 s. (99 444 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
komunikace
|
cs |
dc.subject |
minipivovar
|
cs |
dc.subject |
pivo
|
cs |
dc.subject |
analýza
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
communication
|
en |
dc.subject |
microbrewery
|
en |
dc.subject |
beer
|
en |
dc.subject |
analysis
|
en |
dc.title |
Analýza marketingové komunikace společnosti Chomout s.r.o. |
|
dc.title.alternative |
Analysis of Marketing Communication for Chomout s.r.o. |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Matošková, Jana |
|
dc.date.accepted |
2021-06-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor's thesis deals with marketing communication of the microbrewery Chomout s.r.o. located in the protected landscape area Litovelské Pomoraví. The theoretical part summarizes the knowledge about marketing and marketing mix. The main topic is marketing communication and communication mix. Furthermore, the theoretical part is supplemented by a description of some analyses of the external and internal environment. In the practical part is introduced the brewery Chomout s.r.o., the current state of marketing communication of the company and by using SWOT and PESTEL analysis, part of the work is devoted to the internal and external environment of the company. The aim is to propose recommendations to improve marketing communications and then subject these recommendations to cost, time and risk analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
58877
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2021-06-11 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account