Podnikatelský záměr na založení kavárny "Kavárna U Kohouta"
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Vaculčíková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Střelcová, Žaneta
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:20Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:20Z |
|
dc.date.issued |
2021-01-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/46372
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu na založení Kavárny U Kohouta v Bánově. V rámci řešení jsou použity analýzy, které zkoumají makroprostředí a mikroprostředí podniku. Makroprostředí podniku bylo analyzováno pomocí PEST analýzy a Porterovy analýzy pěti konkurenčních sil. K analýze mikroprostředí byla využita SWOT analýza. Také je v práci proveden marketingový výzkum pomocí dotazníkového šetření. Výsledky provedených analýz a marketingového výzkumu slouží jako podklad při sestavování podnikatelského plánu, jehož součástí je i finanční plán. Hlavním výsledkem práce je tedy podnikatelský plán, který lze v praxi zrealizovat, a který může mít přínos pro začínajícího podnikatele v oblasti kavárenství. |
|
dc.format |
116 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
business model
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
business model
|
en |
dc.subject |
financial plan
|
en |
dc.subject |
business
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.title |
Podnikatelský záměr na založení kavárny "Kavárna U Kohouta" |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for Establishing of a Coffee bar "Kavárna U Kohouta" |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kolář, Michal |
|
dc.date.accepted |
2021-06-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this diploma thesis is to compile a business plan for the establishment of Café U Kohouta in Bánov. The solution uses analyzes that examine the macro-environment and micro-environment of the company. The company's macro environment was analyzed using PEST analysis and Porter's analysis of five competing forces. SWOT analysis was used to analyze the microenvironment. The work also includes marketing research using a questionnaire survey. The results of the performed analyzes and marketing research serve as a basis for compiling a business plan, which also includes a financial plan. The main result of the work is therefore a business plan, which can be implemented in practice, and which can benefit the beginning entrepreneur in the field of coffee. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Podnikání ve službách cestovního ruchu |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika podniku a podnikání |
cs |
dc.identifier.stag |
58036
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2021-06-03 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account