Podnikatelský záměr na založení kavárny "Kavárna U Kohouta"

DSpace Repository

Language: English čeština 

Podnikatelský záměr na založení kavárny "Kavárna U Kohouta"

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vaculčíková, Zuzana
dc.contributor.author Střelcová, Žaneta
dc.date.accessioned 2021-07-26T07:17:20Z
dc.date.available 2021-07-26T07:17:20Z
dc.date.issued 2021-01-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/46372
dc.description.abstract Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu na založení Kavárny U Kohouta v Bánově. V rámci řešení jsou použity analýzy, které zkoumají makroprostředí a mikroprostředí podniku. Makroprostředí podniku bylo analyzováno pomocí PEST analýzy a Porterovy analýzy pěti konkurenčních sil. K analýze mikroprostředí byla využita SWOT analýza. Také je v práci proveden marketingový výzkum pomocí dotazníkového šetření. Výsledky provedených analýz a marketingového výzkumu slouží jako podklad při sestavování podnikatelského plánu, jehož součástí je i finanční plán. Hlavním výsledkem práce je tedy podnikatelský plán, který lze v praxi zrealizovat, a který může mít přínos pro začínajícího podnikatele v oblasti kavárenství.
dc.format 116 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject business model cs
dc.subject finanční plán cs
dc.subject podnikání cs
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject business model en
dc.subject financial plan en
dc.subject business en
dc.subject business plan en
dc.subject SWOT analysis en
dc.title Podnikatelský záměr na založení kavárny "Kavárna U Kohouta"
dc.title.alternative A Business Plan for Establishing of a Coffee bar "Kavárna U Kohouta"
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Kolář, Michal
dc.date.accepted 2021-06-23
dc.description.abstract-translated The aim of this diploma thesis is to compile a business plan for the establishment of Café U Kohouta in Bánov. The solution uses analyzes that examine the macro-environment and micro-environment of the company. The company's macro environment was analyzed using PEST analysis and Porter's analysis of five competing forces. SWOT analysis was used to analyze the microenvironment. The work also includes marketing research using a questionnaire survey. The results of the performed analyzes and marketing research serve as a basis for compiling a business plan, which also includes a financial plan. The main result of the work is therefore a business plan, which can be implemented in practice, and which can benefit the beginning entrepreneur in the field of coffee.
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky
dc.thesis.degree-discipline Podnikání ve službách cestovního ruchu cs
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika podniku a podnikání cs
dc.identifier.stag 58036
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2021-06-03


Files in this item

Files Size Format View Description
střelcová_2021_dp.pdf 1.979Mb PDF View/Open None
střelcová_2021_op.docx 34.37Kb Unknown View/Open None
střelcová_2021_vp.docx 25.42Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account