Zajištění systému bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve vybrané organizaci

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zajištění systému bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve vybrané organizaci

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vargová, Slavomíra
dc.contributor.author Wolf, Filip
dc.date.accessioned 2021-07-26T07:17:14Z
dc.date.available 2021-07-26T07:17:14Z
dc.date.issued 2020-12-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/46227
dc.description.abstract Diplomová práce pojednává o problematice zajištění systému bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) ve vybrané organizaci působící v potravinářském průmyslu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část, která je dále členěna na analyticko-empirickou a aplikační část. Teoretická část definuje použitou terminologii, analyzuje aktuální požadavky právních předpisů od Evropské unie i České republiky pro oblast BOZP a popisuje činnosti institucí, které utvářejí právní rámec a podporují osvětu v oboru BOZP. Dále jsou rozebrána témata vztahující se k zajištění BOZP. Praktická analyticko-empirická část identifikuje rizika, na základě, kterých jsou navržena a vybrána optimální opatření k ošetření rizik. Aplikační část popisuje realizaci opatření k minimalizaci rizik ve vybrané organizaci.
dc.format 111 s. (159 821 znaků).
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject bezpečnost a ochrana zdraví při práci cs
dc.subject riziko cs
dc.subject bezpečnost v potravinářském průmyslu cs
dc.subject prevence rizik cs
dc.subject identifikace rizik cs
dc.subject ošetření rizik cs
dc.subject occupational safety and health en
dc.subject safety in the food industry en
dc.subject risk prevention en
dc.subject risk identification en
dc.subject risk mitigation en
dc.title Zajištění systému bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve vybrané organizaci
dc.title.alternative Ensuring a System of Occupational Safety and Health in the Selected Organization
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Hoke, Eva
dc.date.accepted 2021-06-01
dc.description.abstract-translated The thesis deals with the issue of ensuring the system of Occupational safety and health (OSH) in a selected organization operating in the food industry. Thesis is divided into theoretical and practical part, which is further divided into analytical-empirical and application part. The theoretical part defines the terminology used, analyzes the current requirements of legislation from the European Union and the Czech Republic in the field of health and safety and describes the activities of institutions that form the legal framework and support education in the OSH. Furthermore, topics related to OSH are discussed. The practical analytical-empirical part do identification of risks, on the basis of which the optimal measures for risk treatment are designed and selected. The application part describes the implementation of measures to mitigation risks in the selected organization.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Rizikové inženýrství cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Engineering en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Bezpečnost společnosti cs
dc.identifier.stag 57796
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2021-05-05


Files in this item

Files Size Format View Description
wolf_2021_dp.pdf 3.834Mb PDF View/Open None
wolf_2021_op.pdf 143.1Kb PDF View/Open None
wolf_2021_vp.pdf 150.4Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account