Marketingová a komunikační strategie pro nově vznikající cukrářskou výrobnu s kavárnou
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Juříková, Martina
|
|
dc.contributor.author |
Nováčková, Soňa
|
|
dc.date.accessioned |
2019-07-04T09:11:38Z |
|
dc.date.available |
2019-07-04T09:11:38Z |
|
dc.date.issued |
2019-01-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/45726
|
|
dc.description.abstract |
Cílem diplomové práce je vytvoření marketingového plánu pro vstup nové firmy na trh v oblasti gastronomie. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část definuje základní pojmy související s tvorbou marketingové strategie a marketingem služeb. Praktická část charakterizuje projekt, analyzuje trh a konkurenci a následně vyhodnocuje uskutečněné výzkumy. Projektová část využívá poznatků výzkumů z praktické části diplomové práce, které následně aplikuje k vytvoření komunikačního plánu, charakterizuje cílové skupiny, definuje návrhy marketingové strategie a finálně celý projekt vyhodnocuje a uvádí, zda je vhodný k realizaci. |
|
dc.format |
146 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Marketingový plán
|
cs |
dc.subject |
marketing služeb
|
cs |
dc.subject |
marketingová strategie
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
analýza konkurence
|
cs |
dc.subject |
reklama
|
cs |
dc.subject |
kavárna
|
cs |
dc.subject |
cukrářská výroba
|
cs |
dc.subject |
Marketing Plan
|
en |
dc.subject |
Service Marketing
|
en |
dc.subject |
SWOT Analysis
|
en |
dc.subject |
Marketing Strategy
|
en |
dc.subject |
PEST Analysis
|
en |
dc.subject |
Competition Analysis
|
en |
dc.subject |
Advertising
|
en |
dc.subject |
Cafe
|
en |
dc.subject |
Confectionery
|
en |
dc.title |
Marketingová a komunikační strategie pro nově vznikající cukrářskou výrobnu s kavárnou |
|
dc.title.alternative |
Marketing and Communication Strategy for a Start up Confectionery with a Cafe |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kotyzová, Pavla |
|
dc.date.accepted |
2019-05-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this master's thesis is to create a marketing plan for a new company to enter the market in the field of gastronomy. The thesis is divided into three parts. The theoretical part defines the basic terms related to the creation of marketing strategy and marketing of services. The practical part characterizes the project, analyzes the market and competition and then evaluates the researches. The project part uses the knowledge of the research from the practical part of the thesis, which then applies to the creation of a communication plan, characterizes target groups, defines the proposals of marketing strategy and finally evaluates the whole project and states whether it is suitable for implementation. |
|
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
|
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
53487
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2019-04-17 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account