Využití smyslového marketingu v kavárně Biograf café
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Nemeškalová, Markéta
|
|
dc.contributor.author |
Klimková, Aneta
|
|
dc.date.accessioned |
2019-07-04T09:11:29Z |
|
dc.date.available |
2019-07-04T09:11:29Z |
|
dc.date.issued |
2019-01-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/45487
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou smyslového marketingu a využitím jeho prvků v kavárně Biograf café. Cílem práce je zjistit jak návštěvníci kavárny Biograf café reagují na změny použitých prvků smyslového marketingu. Podle výsledků tohoto výzkumu lze navrhnout vhodné využití smyslového marketingu v prostředí kavárny. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, které se vztahují k tématu. Praktická část obsahuje výzkum provedený formou pozorování a dotazníkového šetření, vyhodnocení jeho výsledků a zodpovězení výzkumných otázek. |
|
dc.format |
64 s. (108 166 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
smyslový marketing
|
cs |
dc.subject |
emoce
|
cs |
dc.subject |
marketing služeb
|
cs |
dc.subject |
design služeb
|
cs |
dc.subject |
nákupní atmosféra
|
cs |
dc.subject |
nákupní prostředí
|
cs |
dc.subject |
sensory marketing
|
en |
dc.subject |
emotions
|
en |
dc.subject |
marketing services
|
en |
dc.subject |
service design
|
en |
dc.subject |
shopping atmosphere
|
en |
dc.subject |
shopping enviroment
|
en |
dc.title |
Využití smyslového marketingu v kavárně Biograf café |
|
dc.title.alternative |
The Use of Sensory Marketing at the Biograf café |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Gamalová, Kamila |
|
dc.date.accepted |
2019-05-21 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with the issue of sensory marketing and the use of its elements in the cafe Biograf café. The aim of the thesis is to find out how visitors to the Biograf café react to changes in the elements of sensory marketing. According to the results of this research, it is possible to propose the appropriate use of sensory marketing in the café environment. The theoretical part explains the basic terms related to the topic. The practical part contains research done by observation and questionnaire evaluation of its results and answering research questions. |
|
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
53157
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2019-04-26 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account