A Business Model for a Restaurant
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Slinták, Karel
|
|
dc.contributor.author |
Šťastný, Daniel
|
|
dc.date.accessioned |
2019-07-04T09:11:11Z |
|
dc.date.available |
2019-07-04T09:11:11Z |
|
dc.date.issued |
2018-11-09 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/45043
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je vytvořit podnikatelský model canvas na fitness restauraci ve Zlíně, která bude mít v nabídce jídlo a pití pro lidi, kteří chodí do posilovny, vegetariány a vegany. Díky tomuto modelu bude možné zjistit, jestli je daný projekt realizovatelný. V teoretické části je popsáno podnikání, podnikatelský model canvas společně s rozborem trhu a zákazníka. V praktické části je zhotoven samotný podnikatelský model společně s aplikováním několika analýz na již zmiňovaný projekt. |
|
dc.format |
63 s. (84 352 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský model canvas
|
cs |
dc.subject |
restaurace
|
cs |
dc.subject |
analýza trhu
|
cs |
dc.subject |
zdravá strava
|
cs |
dc.subject |
business model canvas
|
en |
dc.subject |
restaurant
|
en |
dc.subject |
market analysis
|
en |
dc.subject |
healthy food
|
en |
dc.title |
A Business Model for a Restaurant |
|
dc.title.alternative |
A Business Model for a Restaurant |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bejtkovský, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2019-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this bachelor's thesis is to create a business model for a restaurant in Zlín that will offer food and beverages for people, who go to the gym, are vegetarians or vegans. Due to this business model, it will be possible to find out if this project is feasible. In the theoretical part, this thesis describes business, business model canvas together with the market analysis and customer. In the practical part, the business model is designed together with applied analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
52504
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2019-05-02 |
|
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
restaurace
|
cs |
local.subject |
vegetariánská jídla
|
cs |
local.subject |
veganská jídla
|
cs |
local.subject |
fitness
|
cs |
local.subject |
business planning
|
en |
local.subject |
restaurants
|
en |
local.subject |
vegetarian cookery
|
en |
local.subject |
vegan meals
|
en |
local.subject |
fitness
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account