A Business Plan for the Plant Based Bistro New Leaf
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Virglerová, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Mičulková, Petra
|
|
dc.date.accessioned |
2019-07-04T09:11:09Z |
|
dc.date.available |
2019-07-04T09:11:09Z |
|
dc.date.issued |
2018-11-09 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/45014
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského záměru pro rostlinné bistro s názvem New Leaf. Práce je strukturovaná na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část vymezuje pojmy nezbytné k pochopení podstaty podnikání a založení podniku. Dále se práce v teoretické části zabývá samotnou strukturou podnikatelského záměru. Praktická část obsahuje podnikatelský záměr pro rostlinné bistro a čerpá informace obsažené v teoretické části. Cílem bakalářské práce je tedy vytvoření nového podnikatelského záměru a zjistit, zdali by byl tento podnik ziskový, bude-li čelit všem rizikům, které podnikání může přinést. |
|
dc.format |
76 |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský záměr
|
cs |
dc.subject |
rostlinná strava
|
cs |
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
analýza
|
cs |
dc.subject |
potenciální zákazníci
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
plant-based food
|
en |
dc.subject |
competition
|
en |
dc.subject |
analysis
|
en |
dc.subject |
potential customers
|
en |
dc.subject |
financial plan
|
en |
dc.title |
A Business Plan for the Plant Based Bistro New Leaf |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for the Plant Based Bistro New Leaf |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bejtkovský, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2019-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
A main purpose of this bachelor's thesis is to create a business plan for a plant-based bistro called New Leaf. The thesis is divided into two parts: a theory and an analysis. The theoretical part defines terms which are necessary for understanding an entrepreneurship and a setting up a business. Furthermore, the theory deals with a structure of the business plan. The analysis consists of the business plan for the plant-based bistro and a source of information is the theory. An aim of this bachelor's thesis is to create a new business plan and try to determine whether the bistro could be profitable with all possible risks considered. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
52459
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2019-05-02 |
|
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
restaurace
|
cs |
local.subject |
vegetariánská jídla
|
cs |
local.subject |
business planning
|
en |
local.subject |
restaurants
|
en |
local.subject |
vegetarian cookery
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account