Stravování pacientů ve zdravotnickém zařízení
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kudlová, Pavla
|
|
dc.contributor.author |
Tkadlecová, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2019-07-04T09:10:55Z |
|
dc.date.available |
2019-07-04T09:10:55Z |
|
dc.date.issued |
2018-12-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/44698
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na názory a spokojenost pacientů se stravováním ve vybraném zdravotnickém zařízení s cílem předat zjištěné informace oddělení řízení kvality pro využití v rámci systému interního hodnocení kvality a bezpečí poskytovaných zdravotních služeb. Naším cílem bylo zmapovat, jakými vnitřními předpisy a platnou legislativou se řídí proces přípravy, skladování, distribuce a podávání stravy a které úseky se na tomto procesu ve vybraném zařízení (dále ZZ) podílejí a také zjistit názory a míru spokojenosti pacientů se stravováním v tomto ZZ. Celkem jsme získali data od 86 pacientů/respondentů z ortopedického, traumatologického, interního a onkologického oddělení pomocí techniky dotazníku. |
|
dc.format |
86 s. (82 932 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
zdravotnické zařízení
|
cs |
dc.subject |
hospitalizovaný pacient
|
cs |
dc.subject |
stravování
|
cs |
dc.subject |
spokojenost
|
cs |
dc.subject |
názory
|
cs |
dc.subject |
předpisy
|
cs |
dc.subject |
healthcare facilities
|
en |
dc.subject |
patient
|
en |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
satisfaction
|
en |
dc.subject |
healthcare facilities
|
en |
dc.title |
Stravování pacientů ve zdravotnickém zařízení |
|
dc.title.alternative |
Eating Habits of Patients in Healthcare Facilities |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Snopek, Petr |
|
dc.date.accepted |
2019-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis is focused on the opinions and satisfaction of patients with catering in agement department for use within the internal quality and safety assessment system of the health service. The aim of the research is to find out the opinions and satisfaction of patients with catering in a selected health care facility (hereinafter referred to as ZZ). We wanted to inspect what internal regulations and legislation governs the process of preparing, storing, distributing and serving food and what sections are involved in this process. In total, we received data from 86 respondents from the orthopaedic, trauma, internal and oncology departments with using a questionnaire technique. Keywords: medical facility, hospitalized patient, eating, satisfaction, opinions, regulations |
|
dc.description.department |
Ústav zdravotnických věd |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Všeobecná sestra |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
General Nursing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ošetřovatelství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Nursing |
en |
dc.identifier.stag |
51984
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2019-05-14 |
|
local.subject |
nemocnice
|
cs |
local.subject |
stravování
|
cs |
local.subject |
hospitals
|
en |
local.subject |
catering
|
en |
local.subject |
food
|
en |
local.subject |
diet
|
en |
local.subject |
eating
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account