Tvorba podnikatelského plánu vybraného subjektu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dokulil, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Zvoníček, Jakub
|
|
dc.date.accessioned |
2019-07-04T09:10:33Z |
|
dc.date.available |
2019-07-04T09:10:33Z |
|
dc.date.issued |
2018-11-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/44160
|
|
dc.description.abstract |
Předložená práce je zaměřena na tvorbu podnikatelského plánu, který spočívá v založení společnosti Burger and Cofee (dále jen "B&C"), zabývající se gastronomickou činnosti. Výchozím bodem předloženého příspěvku je sestavení teoretické části, která se skládá z přehledu platné legislativy a shrnuje poznatky autorů, kteří se podnikatelskou činností odborně zabývají. V praktické části je podnikatelský záměr vybraného subjektu blíže představen, podroben analýze vnějšího prostředí - konkrétně PEST analýzou a Porterovou analýzou pěti sil, sestavení marketingového a finančního plánu a rizikové analýzy společnosti. V závěru je posouzena reálnost aplikace podnikatelského plánu do praxe. |
|
dc.format |
73 s. (77 324 znaků bez mezer) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
podnikání v gastronomii
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterova analýza pěti sil
|
cs |
dc.subject |
marketingový plán
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
riziková analýza
|
cs |
dc.subject |
Business plan
|
en |
dc.subject |
entrepreneurship in gastronomy
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
Porter's five forces analysis
|
en |
dc.subject |
marketing plan
|
en |
dc.subject |
financial analysis
|
en |
dc.subject |
risk evalution
|
en |
dc.title |
Tvorba podnikatelského plánu vybraného subjektu |
|
dc.title.alternative |
Bussines Plan of Chosen Subject |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Konečný, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2019-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis focuses on creation of a business plan which lies in founding a company Burger and Coffee (here in after referred to as B&C), which focuses on gastronomic activities. The starting point of this work is putting together the theoretical part, which consists of an overview of actual legislation and summarises findings of authors that are experts in the field. In the practical part, the business plan of given subject is more closely described and subjected to analysis of outside environment - more precisely PEST analysis and Porter's five forces analysis, putting together the marketing plan and financial analysis and risk evalution. The resume summarises actuality of the bussines plan in practise. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process engineering |
en |
dc.identifier.stag |
51168
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2019-05-15 |
|
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
gastronomie
|
cs |
local.subject |
business planning
|
en |
local.subject |
gastronomy
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account