Projekt na zvýšení konkurenceschopnosti vybrané pekárny na zlínském trhu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kramoliš, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Vojkůvková, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:02:00Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:02:00Z |
|
dc.date.issued |
2017-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/43660
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce si klade za cíl vytvoření projektu zvýšení konkurenceschopnosti pekárny. Tohoto cíle je dosaženo pomocí eliminace problémů vyplývajících z provedených analýz. Zobrazenými oblastmi jsou vymezení teoretických poznatků z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti, vypracování analýz a projektu. Praktická část práce se zabývá zpracováním analýz, především průzkumem spokojenosti zákazníků, PESTLE analýzou, SWOT analýzou, BCG analýzou, analýzou konkurence a s ní spojenou GE analýzou. Analýzy tvoří ucelený obraz o fungování organizace a jejího okolí, odhalují silné a slabé stránky a vyplývají z nich doporučení. Na základě těchto poznatků je následně zpracován projekt na zvýšení konkurenceschopnosti pekárny. Projekt je poté implementován do praxe a podroben časové, nákladové a rizikové analýze. |
|
dc.format |
111 s. (138 136 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
konkurenční boj
|
cs |
dc.subject |
analýza konkurence
|
cs |
dc.subject |
strategie
|
cs |
dc.subject |
pekárna
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
BCG matice
|
cs |
dc.subject |
PESTLE analýza
|
cs |
dc.subject |
GE matice
|
cs |
dc.subject |
kvadrantová analýza
|
cs |
dc.subject |
competitiveness
|
en |
dc.subject |
competing
|
en |
dc.subject |
competition analysis
|
en |
dc.subject |
strategy
|
en |
dc.subject |
bakery
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
BCG analysis
|
en |
dc.subject |
PESTLE analysis
|
en |
dc.subject |
GE analysis
|
en |
dc.title |
Projekt na zvýšení konkurenceschopnosti vybrané pekárny na zlínském trhu |
|
dc.title.alternative |
Competitiveness Increasing Project of Chosen Bakery in Zlín Market |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kubík, Josef |
|
dc.date.accepted |
2018-05-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of thesis is to create a suitable project to increase competitiveness od chosen bakery. The aim is reached by elimination of problem results from all analysis. Displayed areas are ment to be writing of theoretical knowledge from the area of competition and competitiveness, analysis and project. Analytical part contains of elaborating analysis primarily the customer satisfaction research, PESTLE analysis, SWOT analysis, BCG analysis, competition analysis and GE analysis. Analysis make a comprehensive picture about organization and its surrounding, reveal strengths and weaknesses and also make a recommendations. On these finding there is a project made. This project is being developed to increase the competitiveness of chosen bakery. Project is then put info practise by making time, cost and risk analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
49116
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2018-04-17 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account