Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Slaníková, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:35Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:35Z |
|
dc.date.issued |
2017-11-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42997
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zaměřuje na současnou situaci v oblasti potravin a s tím spojenou produkci a následnou spotřebu. Teoretická část obsahuje základní informace o českém zemědělství, je zde také část věnována trendům v zemědělství, kterými je ekologické zemědělství a s ním spojený trvale udržitelný rozvoj. V praktické části jsou zpracovány aktuální informace o české produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj. |
|
dc.format |
64 s. (13169 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
zemědělství
|
cs |
dc.subject |
trvale udržitelný rozvoj
|
cs |
dc.subject |
produkce
|
cs |
dc.subject |
spotřeba
|
cs |
dc.subject |
agriculture
|
en |
dc.subject |
sustainable development
|
en |
dc.subject |
production
|
en |
dc.subject |
consumption
|
en |
dc.title |
Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj |
|
dc.title.alternative |
Current Trends in Food Production and Consumption and their Sustainable Development |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2018-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis focuses on the current situation in the area of food and related production and subsequent consumption. The theoretical part contains basic information about Czech agriculture, there is also a part devoted to the trends in agriculture, which are organic agriculture and associated sustainable development. In the practical part, current information is processed on Czech production and consumption of food and their impact on sustainable development. |
|
dc.description.department |
Ústav environmentální bezpečnosti |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení environmentálních rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Environmental Risk Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
48140
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2018-05-14 |
|
local.subject |
ekologické zemědělství
|
cs |
local.subject |
ecological agriculture
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account