Analýza konkurenceschopnosti vinotéky Víno Hruška

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza konkurenceschopnosti vinotéky Víno Hruška

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bartók, Ottó
dc.contributor.author Přikrylová, Karolína
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:01:24Z
dc.date.available 2018-07-04T15:01:24Z
dc.date.issued 2017-12-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/42721
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je analýza konkurenceschopnosti vinotéky Víno Hruška v Brně, na ulici Bašty 8, jež je franchisou společnosti vinařství Víno Hruška. První částí bakalářské práce je teoretická kapitola, ve které jsou shrnuty nejdůležitější poznatky týkající se franchi-singu, konkurence, strategie a seznámení s jednotlivými možnostmi analýz. Hlavním cílem druhé části bakalářské práce je provedení jednotlivých analýz a zhodnocení konkurence-schopnosti vinotéky Víno Hruška. Závěr práce obsahuje osobní návrhy a doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti vinotéky Víno Hruška.
dc.format 68 s. (15 881 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Víno Hruška cs
dc.subject analýza cs
dc.subject vinotéka cs
dc.subject franchising cs
dc.subject konkurence cs
dc.subject konkurenceschopnost podniku cs
dc.subject situační analýza cs
dc.subject Víno Hruška en
dc.subject analysis en
dc.subject wine shop en
dc.subject franchising en
dc.subject competition en
dc.subject business competitiveness en
dc.subject situ-ational analysis en
dc.title Analýza konkurenceschopnosti vinotéky Víno Hruška
dc.title.alternative Analysis of Competitiveness of The Víno Hruška Wine Shop
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mikeska, Martin
dc.date.accepted 2018-06-06
dc.description.abstract-translated The aim of the bachelor thesis is analysis of competitiveness of the Víno Hruška wine shop in Brno, on the street Bašty 8. Which is the franchise of the Wine Hruška winery company. The first part of the bachelor thesis is the theoretical part, which summarizes the most im-portant knowledge about franchising, competition, company strategy and introduction to individual analysis possibilities. The main objective of the second part of the bachelor thesis is to evaluate the competitiveness of Wine Hruška Wine Shop. The ending of the thesis includes personal suggestions and recommendations for improvement of competitiveness of company vinotéka Víno Hruška.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 45900
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2018-05-14


Files in this item

Files Size Format View Description
přikrylová_2018_dp.pdf 2.378Mb PDF View/Open None
přikrylová_2018_op.pdf 675.9Kb PDF View/Open None
přikrylová_2018_vp.docx 23.29Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account