Analýza konkurenceschopnosti vinotéky Víno Hruška
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Bartók, Ottó
|
|
dc.contributor.author |
Přikrylová, Karolína
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:24Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:24Z |
|
dc.date.issued |
2017-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42721
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je analýza konkurenceschopnosti vinotéky Víno Hruška v Brně, na ulici Bašty 8, jež je franchisou společnosti vinařství Víno Hruška. První částí bakalářské práce je teoretická kapitola, ve které jsou shrnuty nejdůležitější poznatky týkající se franchi-singu, konkurence, strategie a seznámení s jednotlivými možnostmi analýz. Hlavním cílem druhé části bakalářské práce je provedení jednotlivých analýz a zhodnocení konkurence-schopnosti vinotéky Víno Hruška. Závěr práce obsahuje osobní návrhy a doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti vinotéky Víno Hruška. |
|
dc.format |
68 s. (15 881 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Víno Hruška
|
cs |
dc.subject |
analýza
|
cs |
dc.subject |
vinotéka
|
cs |
dc.subject |
franchising
|
cs |
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
konkurenceschopnost podniku
|
cs |
dc.subject |
situační analýza
|
cs |
dc.subject |
Víno Hruška
|
en |
dc.subject |
analysis
|
en |
dc.subject |
wine shop
|
en |
dc.subject |
franchising
|
en |
dc.subject |
competition
|
en |
dc.subject |
business competitiveness
|
en |
dc.subject |
situ-ational analysis
|
en |
dc.title |
Analýza konkurenceschopnosti vinotéky Víno Hruška |
|
dc.title.alternative |
Analysis of Competitiveness of The Víno Hruška Wine Shop |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mikeska, Martin |
|
dc.date.accepted |
2018-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the bachelor thesis is analysis of competitiveness of the Víno Hruška wine shop in Brno, on the street Bašty 8. Which is the franchise of the Wine Hruška winery company. The first part of the bachelor thesis is the theoretical part, which summarizes the most im-portant knowledge about franchising, competition, company strategy and introduction to individual analysis possibilities. The main objective of the second part of the bachelor thesis is to evaluate the competitiveness of Wine Hruška Wine Shop. The ending of the thesis includes personal suggestions and recommendations for improvement of competitiveness of company vinotéka Víno Hruška. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
45900
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2018-05-14 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account