Analýza restauračních a ubytovacích zařízení na Soláni
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kubík, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Kotrlová, Renata
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:22Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:22Z |
|
dc.date.issued |
2017-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42657
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá analýzou restauračních a ubytovacích zařízení na Soláni. Práce je rozdělena na dvě části, a to teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zaměřuje na vymezení pojmů týkajících se cestovního ruchu, marketingu cestovního ruchu, stravovacích a ubytovacích služeb, SWOT analýzy a dotazníkového šetření. V praktické části jsou představena restaurační a ubytovací zařízení na Soláni a jejich současná nabídka. Následně jsou pomocí SWOT analýzy analyzována vybraná zařízení. Následuje dotazníkové šetření zaměřené na analýzu spokojenosti zákazníků a jeho vyhodnocení. V závěru bakalářské práce je uvedeno zhodnocení vybraných zařízení a navrženo zlepšení současné situace těchto zařízení. |
|
dc.format |
90 s., 7 s. příloh |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
stravovací služby
|
cs |
dc.subject |
ubytovací služby
|
cs |
dc.subject |
SWOT analysis
|
cs |
dc.subject |
dotazníkové šetření
|
cs |
dc.subject |
tourism
|
en |
dc.subject |
accomodation services
|
en |
dc.subject |
catering services
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
questionnaire survey
|
en |
dc.title |
Analýza restauračních a ubytovacích zařízení na Soláni |
|
dc.title.alternative |
Analysis of Restaurant And Accommodation Facilities in Soláň |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Jurigová, Zuzana |
|
dc.date.accepted |
2018-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis deals with analysis of restaurant and accommodation facilities in Soláň. It is divided into two main parts, theoretical and analytical. The theoretical part focuses on the definition of concepts related to tourism, tourism marketing, catering and accommodation services, SWOT analysis, marketing research - questionnaire survey. The practical part introduces the restaurant and accommodation facilities of Solán and their current offer. Subsequently, selected facilities are analyzed by SWOT analysis. This is followed by a questionnaire survey focused on customer satisfaction and its evaluation. At the end of the bachelor's thesis there is an evaluation of selected facilities and proposed improvement of the current situation of these facilities. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
43160
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2018-05-14 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account