Tvorba marketingového plánu kavárny
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Káčerková, Eliška
|
|
dc.contributor.author |
Polák, Jan
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:13Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:13Z |
|
dc.date.issued |
2018-01-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42446
|
|
dc.description.abstract |
Tato diplomová práce se zabývá marketingem nově založené kavárny Queen Café v Praze. V rámci práce je nejdříve shrnutý teoretický základ. Následně jsou provedeny rozbory vnějšího a vnitřního prostředí podniku formou PEST a Porterovy analýzy konkurenčních sil. Další zjištění jsou dále shrnuta ve SWOT analýze. Závěry této práce se také opírají o výsledky kvalitativního průzkumu provedeného formou skupinové diskuse. Výsledky rozborů a výzkumu jsou aplikovány na marketingový mix podniku a jsou navržena jeho zlepšení. V závěru práce autor dále uvádí návrhy komunikačních kampaní odrážejících komunikační strategii |
|
dc.format |
100 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterova analýza
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
kavárna
|
cs |
dc.subject |
marketingová komunikace
|
cs |
dc.subject |
marketingový plán
|
cs |
dc.subject |
focus group
|
cs |
dc.subject |
: PEST Analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT Analysis
|
en |
dc.subject |
Porter Analysis
|
en |
dc.subject |
Marketing
|
en |
dc.subject |
Café
|
en |
dc.subject |
Marketing Communication
|
en |
dc.subject |
Marketing Plan
|
en |
dc.subject |
Focus Group
|
en |
dc.title |
Tvorba marketingového plánu kavárny |
|
dc.title.alternative |
Creating of a Marketing Plan of a Café |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kotyzová, Pavla |
|
dc.date.accepted |
2018-05-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
This diploma thesis deals with creating of a marketing plan of the newly established café in Prague. The first part focuses on theoretical basis summary. Subsequently, analyzes of the external and internal environment of the company are carried out in the form of PEST and Porter's analysis of competing forces. Further findings are summarized in the SWOT analysis. The conclusions of this work are also based on the results of the qualitative survey carried out in the form of focus group. The results of analyzes and research are applied to the marketing mix of the company and its improvements are proposed. At the end of the thesis, the author also presents proposals for communication campaigns reflecting the communication strategy. |
|
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
|
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
50325
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2018-04-20 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account