A Business Plan for a Gastronomic Facility
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dokulil, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Frejvolt, Dominik
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:00:58Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:00:58Z |
|
dc.date.issued |
2017-11-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42082
|
|
dc.description.abstract |
Účelem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského záměru pro restauraci Jedlíkovo. Restaurace se snaží zaujmout neotřelým konceptem, kdy si zákazník zakoupí lístek na neomezenou spotřebu jídla. V teoretické části práce jsou mimo jiné popsány a vysvětleny základní formy jak se dá v Česku podnikat. Dále jsou také analyzovány klíčové části podnikatelského záměru. V praktické části je použita struktura z teoretické části a vypracován podnikatelský záměr pro restauraci Jedlíkovo. Cílem práce je vytvoření podnikatelského záměru a posouzení jeho realizovatelnosti. |
|
dc.format |
64 |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
restaurace
|
cs |
dc.subject |
analýza konkurence
|
cs |
dc.subject |
finanční analýza
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.subject |
restaurant
|
en |
dc.subject |
analysis of competition
|
en |
dc.subject |
financial analysis
|
en |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.title |
A Business Plan for a Gastronomic Facility |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for a Gastronomic Facility |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vaněk, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2018-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
The purpose of this Bachelor thesis is to produce a business plan for Jedlíkovo restaurant. The restaurant uses an unusual concept when a customer pays once and eats an unlimited amount of food. The theoretical part describes legal forms of companies in the Czech Republic and the structure of a business plan. The structure of a business plan from the theoretical part is also used in the practical part to produce a business plan. The aim of this Bachelor thesis is to create a business plan and assess its feasibility. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
49769
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2018-05-04 |
|
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
restaurace
|
cs |
local.subject |
business planning
|
en |
local.subject |
restaurants
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account