A Business Plan for a Trendy Café with a Family Zone

DSpace Repository

Language: English čeština 

A Business Plan for a Trendy Café with a Family Zone

Show simple item record

dc.contributor.advisor Jurášková, Olga
dc.contributor.author Vovčenková, Alexandra
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:00:44Z
dc.date.available 2018-07-04T15:00:44Z
dc.date.issued 2017-11-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/41762
dc.description.abstract Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část bude obsahovat základní pojmy, které budou dále použity v této práci. V praktické části bude dále realizován kvalitativní výzkum ve formě rozhovorů, který bude směřovat ke splnění cíle práce, tedy vytvořit návrh podnikatelského plánu pro netradiční kavárnu ve Zlíně a zjistit jeho realizovatelnost v praxi. Výzkum se bude opírat o zkušenosti, názory a ověřené postupy majitelů a majitelek zlínských kaváren, kteří svůj podnikatelský plán již implementovali v praxi. Cílem práce je zpracovat podnikatelský záměr a zjistit, zdali by tento podnik byl výdělečný.
dc.format 67 s. (96 999 znaků)
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikatelský záměr cs
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject podnikání cs
dc.subject podnikatel cs
dc.subject marketingový výzkum cs
dc.subject interview cs
dc.subject marketingový mix cs
dc.subject kavárna cs
dc.subject business plan en
dc.subject entrepreneurship en
dc.subject entrepreneur en
dc.subject marketing research en
dc.subject interview en
dc.subject marketing mix en
dc.subject café en
dc.title A Business Plan for a Trendy Café with a Family Zone
dc.title.alternative A Business Plan for a Trendy Cafe with a Family Zone
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Haltofová, Barbora
dc.date.accepted 2018-06-11
dc.description.abstract-translated The Bachelor thesis is divided into two parts. The theoretical part will contain basic terms which will be used in the practical part of this thesis. In the practical part, qualitative research will be conducted in the form of interviews, the aim of which will be to achieve the goal of this work, to create a proposal of a business plan for a trendy café in Zlín and to find out its feasibility in practice. The research will be based on experiences, opinions and best practices of owners of Zlín's cafés who have already implemented their business plans in practice. The thesis aims to elaborate a business plan and to find out whether the business would be profitable.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 49334
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2018-05-03
local.subject kavárny cs
local.subject podnikatelské plány cs
local.subject Zlín (Česko) cs
local.subject cafeterias en
local.subject business planning en
local.subject Zlin (Czechia) en


Files in this item

Files Size Format View Description
vovčenková_2018_dp.pdf 3.310Mb PDF View/Open None
vovčenková_2018_op.pdf 140.2Kb PDF View/Open None
vovčenková_2018_vp.doc 47Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account