A Business Plan for a Trendy Café with a Family Zone
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Jurášková, Olga
|
|
dc.contributor.author |
Vovčenková, Alexandra
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:00:44Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:00:44Z |
|
dc.date.issued |
2017-11-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/41762
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část bude obsahovat základní pojmy, které budou dále použity v této práci. V praktické části bude dále realizován kvalitativní výzkum ve formě rozhovorů, který bude směřovat ke splnění cíle práce, tedy vytvořit návrh podnikatelského plánu pro netradiční kavárnu ve Zlíně a zjistit jeho realizovatelnost v praxi. Výzkum se bude opírat o zkušenosti, názory a ověřené postupy majitelů a majitelek zlínských kaváren, kteří svůj podnikatelský plán již implementovali v praxi. Cílem práce je zpracovat podnikatelský záměr a zjistit, zdali by tento podnik byl výdělečný. |
|
dc.format |
67 s. (96 999 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský záměr
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatel
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
interview
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
kavárna
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
entrepreneur
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.subject |
interview
|
en |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.subject |
café
|
en |
dc.title |
A Business Plan for a Trendy Café with a Family Zone |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for a Trendy Cafe with a Family Zone |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Haltofová, Barbora |
|
dc.date.accepted |
2018-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
The Bachelor thesis is divided into two parts. The theoretical part will contain basic terms which will be used in the practical part of this thesis. In the practical part, qualitative research will be conducted in the form of interviews, the aim of which will be to achieve the goal of this work, to create a proposal of a business plan for a trendy café in Zlín and to find out its feasibility in practice. The research will be based on experiences, opinions and best practices of owners of Zlín's cafés who have already implemented their business plans in practice. The thesis aims to elaborate a business plan and to find out whether the business would be profitable. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
49334
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2018-05-03 |
|
local.subject |
kavárny
|
cs |
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
Zlín (Česko)
|
cs |
local.subject |
cafeterias
|
en |
local.subject |
business planning
|
en |
local.subject |
Zlin (Czechia)
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account