Využití marketingového mixu pro zlepšení konkurenceschopnosti ve společnosti Pivovar Moravský Žižkov, s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití marketingového mixu pro zlepšení konkurenceschopnosti ve společnosti Pivovar Moravský Žižkov, s.r.o.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Hostinská, Blanka
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:16:00Z
dc.date.available 2017-07-03T09:16:00Z
dc.date.issued 2016-12-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/41316
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce bylo využití marketingového mixu pro zlepšení konkurenceschopnosti ve společnosti Pivovar Moravský Žižkov, s. r. o. a následné vypracování doporučení do budoucna. Práce je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou. Teoretická část je pojata jako literární rešerše zabývající se pivovarnictvím, marketingem, konkurenceschopností a analýzami, které jsou prakticky využity v následující části. Praktická část zahrnuje představení společnosti a jejího okolí. Dále je zde popsáno produktové portfolio a vnitřní i vnější vlivy působící na podnik. Na základ zjištěných dat byly provedeny analýzy, podle jejichž výsledků byla vypracována doporučení, díky kterým by podnik mohl být v budoucnu ještě úspěšnjší.
dc.format 69
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Marketing cs
dc.subject pivovarnictví cs
dc.subject marketingový mix cs
dc.subject konkurenceschopnost cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject PESTLE analýza cs
dc.subject benchmarking cs
dc.subject Marketing en
dc.subject Brewing en
dc.subject Marketing Mix en
dc.subject Competitiveness en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject PESTLE analysis en
dc.subject Benchmarking en
dc.title Využití marketingového mixu pro zlepšení konkurenceschopnosti ve společnosti Pivovar Moravský Žižkov, s.r.o.
dc.title.alternative Usage of Marketing Mix for Improving Competitiveness of Brewery Moravský Žižkov, s.r.o.
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Haltofová, Barbora
dc.date.accepted 2017-06-05
dc.description.abstract-translated The thesis aim was to use the marketing mix to improve competitiveness in Brewery Moravský Žižkov, s. r. o. and recommendations for the future. The thesis is dividend into two parts theoretical and practical. The theoretical part is conceived as a literary research dealing with brewing, marketing, competitiveness and analyses, which are practically used in following part. The practical part introduces the company and its surroundings. Followed by the product portfolio and internal and external effect on company. Analyses were conducted based on the data, by which the recommendations were made, and thanks to that the company should be more successful in the furute.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 47442
utb.result.grade E
dc.date.submitted 2017-05-15


Files in this item

Files Size Format View Description
hostinská_2017_dp.pdf 3.376Mb PDF View/Open None
hostinská_2017_op.pdf 265.5Kb PDF View/Open None
hostinská_2017_vp.docx 22.73Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account