dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Kašková, Karin
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:15:42Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:15:42Z |
|
dc.date.issued |
2017-02-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/41184
|
|
dc.description.abstract |
Oráce se zabývá problematikou udržitelné produkce bezlepkových potravin. Je rozdělena na dvě části, část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je řešena problematika udržitelného rozvoje, potravinové bezpečnosti a bezlepkových potravin. V další části se zabývá regionální firmou Ostrožsko a.s. a produkcí bezlepkových potravin ve zmíněné společnosti. V návrhové části jsou zařazeny návrhy na zlepšené rpodukce. Poslední část bakalářské práce se soustřeďuje na dostupnost bezlepkových potravin ve vybraných obchodních řetezcích. |
|
dc.format |
85 s. (120 461 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
udržitelná produkce
|
cs |
dc.subject |
bezlepkové potraviny
|
cs |
dc.subject |
potravinová bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
environmentální udržitelnost
|
cs |
dc.subject |
dostupnost bezlepkovývh potravin
|
cs |
dc.subject |
sustainable production
|
en |
dc.subject |
gluten-free foods
|
en |
dc.subject |
food security
|
en |
dc.subject |
environmental development
|
en |
dc.subject |
availability of gluten-free foods
|
en |
dc.title |
Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice |
|
dc.title.alternative |
Sustainable Production of Gluten-Free Foods and their Availability in the Czech Republic |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2017-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work deals with the sustainable production of gluten-free foods. It is divided into two parts, theoretical and design. The theoretical part deals with the issue of sustainable development, food security and gluten-free foods. The next section deals with regional firm Ostrozsko Inc. and the production of gluten-free foods in the said company. In the design section are also included suggestions for improving production. The last section of work deals with the availability of gluten-free foods in selected retail chains. |
|
dc.description.department |
Ústav environmentální bezpečnosti |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení environmentálních rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Environmental Risk Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
47266
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2017-05-11 |
|
local.subject |
udržitelná výroba a spotřeba
|
cs |
local.subject |
bezlepková jídla
|
cs |
local.subject |
Česko
|
cs |
local.subject |
sustainable consumption and production
|
en |
local.subject |
gluten-free meals
|
en |
local.subject |
Czechia
|
en |