Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Severová, Marta
|
|
dc.contributor.author |
Jančárová, Martina
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T12:51:54Z |
|
dc.date.available |
2010-07-15T12:51:54Z |
|
dc.date.issued |
2007-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/4072
|
|
dc.description.abstract |
Tématem této práce je shrnout změny v potravinářské legislativě, které nastaly po vstupu České republiky do Evropské unie a také porovnat zkušenosti provozovatelů potravinářskách podniků se zaváděním těchto změn do praxe. Dalším bodem práce je podrobný popis systému kritických kontrolních bodů (HACCP) a způsoby jeho zavádění v tzv. malých potravinářských podnicích. Závěr práce se zabývá možnými způsoby kontaminace potravin. |
cs |
dc.format |
50 s |
cs |
dc.format.extent |
830745 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
hygienický balíček
|
cs |
dc.subject |
kritické kontrolní body
|
cs |
dc.subject |
princip flexibility
|
cs |
dc.subject |
malé potravinářské podniky
|
cs |
dc.subject |
kontaminace potravin
|
cs |
dc.subject |
hygienic packet
|
en |
dc.subject |
critical control points
|
en |
dc.subject |
principle of flexibility
|
en |
dc.subject |
small food enterprises
|
en |
dc.subject |
food contamination
|
en |
dc.title |
Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU |
cs |
dc.title.alternative |
Changes in Czech food legislation after the entrance to the EU |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hrabě, Jan |
|
dc.date.accepted |
2007-06-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is to summarize changes in Czech food legislation after the entrance to the EU. The work is also focused on the attitude of food companies with putting these changes into practice. The second part of this thesis deals with detailed description of the critical control points system (HACCP) and methods of its aplication on small food enterprises. The end of this work is focused on possibilities of food contamination. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5278
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account