Možnosti využití velkoobjemových balení předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti využití velkoobjemových balení předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena
dc.contributor.author Paterová, Nela
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:14:37Z
dc.date.available 2017-07-03T09:14:37Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/40601
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá možností zajištění stravování členů Integrovaného záchranného systému a civilního obyvatelstva (mužů a žen) v případě vzniku krizových stavů. Obsahuje návrhy jídelníčků sestavené z dostupných velkoobjemových balení předpřipravených potravin na českém trhu. Uvádí energetické a nutriční vyhodnocení navržených jídelníčků, které rovněž analyzuje z ekonomického hlediska.
dc.format 73
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject krizový stav cs
dc.subject IZS cs
dc.subject Integrovaný záchranný systém cs
dc.subject stravování obyvatelstva cs
dc.subject velkoobjemové balení potravin cs
dc.subject hodnocení stravy cs
dc.subject state of emergency en
dc.subject IRS en
dc.subject Integrated Rescue System en
dc.subject catering of population en
dc.subject bulk food en
dc.subject evaluation of nourishment en
dc.title Možnosti využití velkoobjemových balení předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
dc.title.alternative The Possibilities of Utilization of Bulk Quantities of Canned Food for Catering of Populations in Crisis Situations
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2017-06-01
dc.description.abstract-translated This thesis deals with facility of providing catering service for the members of the Integrated Rescue System and civil population (men and women) in case of a state of emergency. Given suggestions include various menus drawn up from available bulk food prepared ahead, and available in the Czech market. Both energetic and nutritional values of suggested menus are shown together with the consequent analysis of such proposals in economic terms.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Food Technology en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 46363
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2017-04-28


Files in this item

Files Size Format View Description
paterová_2017_dp.pdf 12.75Mb PDF View/Open None
paterová_2017_op.pdf 526.6Kb PDF View/Open None
paterová_2017_vp.pdf 96.33Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account