Možnosti využití velkoobjemových balení předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Velichová, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Paterová, Nela
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:14:37Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:14:37Z |
|
dc.date.issued |
2017-02-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/40601
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá možností zajištění stravování členů Integrovaného záchranného systému a civilního obyvatelstva (mužů a žen) v případě vzniku krizových stavů. Obsahuje návrhy jídelníčků sestavené z dostupných velkoobjemových balení předpřipravených potravin na českém trhu. Uvádí energetické a nutriční vyhodnocení navržených jídelníčků, které rovněž analyzuje z ekonomického hlediska. |
|
dc.format |
73 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
krizový stav
|
cs |
dc.subject |
IZS
|
cs |
dc.subject |
Integrovaný záchranný systém
|
cs |
dc.subject |
stravování obyvatelstva
|
cs |
dc.subject |
velkoobjemové balení potravin
|
cs |
dc.subject |
hodnocení stravy
|
cs |
dc.subject |
state of emergency
|
en |
dc.subject |
IRS
|
en |
dc.subject |
Integrated Rescue System
|
en |
dc.subject |
catering of population
|
en |
dc.subject |
bulk food
|
en |
dc.subject |
evaluation of nourishment
|
en |
dc.title |
Možnosti využití velkoobjemových balení předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech |
|
dc.title.alternative |
The Possibilities of Utilization of Bulk Quantities of Canned Food for Catering of Populations in Crisis Situations |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Buňka, František |
|
dc.date.accepted |
2017-06-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with facility of providing catering service for the members of the Integrated Rescue System and civil population (men and women) in case of a state of emergency. Given suggestions include various menus drawn up from available bulk food prepared ahead, and available in the Czech market. Both energetic and nutritional values of suggested menus are shown together with the consequent analysis of such proposals in economic terms. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Food Technology |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
46363
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2017-04-28 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account