Podnikatelský záměr - LuSiCream

DSpace Repository

Language: English čeština 

Podnikatelský záměr - LuSiCream

Show simple item record

dc.contributor.advisor Papadaki, Šárka
dc.contributor.author Krejčí, Simona
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:14:12Z
dc.date.available 2017-07-03T09:14:12Z
dc.date.issued 2016-12-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/40388
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je sestavení návrhu podnikatelského plánu pro založení stánku se zmrzlinou. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část rozděluje podnikání podle jednotlivých právních forem. Dále se zaměřuje na založení živnosti a s ním spojenými překážkami provozování živnosti. Následující kapitola charakterizuje jednotlivé části podnikatelského plánu a možné zdroje jeho financování. V praktické části jsou teore-tické poznatky aplikovány na sestavení podnikatelského plánu pro stánek LuSiCream. Plán je rozdělen na jednotlivé části, v rámci kterých je zpracován popis živnosti, analýza vnitřní-ho a vnějšího prostředí, marketingový a finanční plán. Na závěr je zpracována analýza rizik a celkové zhodnocení podnikatelského plánu.
dc.format 71 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Podnikání cs
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject marketingová strategie cs
dc.subject Porterova analýza cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject finanční plán cs
dc.subject bod zvratu cs
dc.subject analýza rizik cs
dc.subject Business en
dc.subject business plan en
dc.subject marketing strategy en
dc.subject Porter analysis en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject financial plan en
dc.subject break even point en
dc.subject risk analysis en
dc.title Podnikatelský záměr - LuSiCream
dc.title.alternative The Business Plan - LuSiCream
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kozubíková, Ludmila
dc.date.accepted 2017-06-06
dc.description.abstract-translated The aim of the bachelor thesis is to draw up a draft business plan for setting up a stand with ice cream. The thesis is divided into the theoretical and practical part. The theoretical part divides business by individual legal forms. It also focuses on establishing a trade and the obstacles to doing business. The following chapter describes the individual parts of the business plan and the possible sources of its financing. In the practical part, theoretical knowledge is applied to build a business plan for the LuSiCream stand. The plan is divided into individual parts, which describe the trade description, internal and external environ-ment analysis, marketing and financial plan. Finally, the risk analysis and the overall as-sessment of the business plan are prepared.
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 46014
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2017-05-15


Files in this item

Files Size Format View Description
krejčí_2017_dp.pdf 1.896Mb PDF View/Open None
krejčí_2017_op.docx 23.39Kb Unknown View/Open None
krejčí_2017_vp.pdf 157.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account