Podnikatelský záměr - LuSiCream
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Papadaki, Šárka
|
|
dc.contributor.author |
Krejčí, Simona
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:14:12Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:14:12Z |
|
dc.date.issued |
2016-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/40388
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je sestavení návrhu podnikatelského plánu pro založení stánku se zmrzlinou. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část rozděluje podnikání podle jednotlivých právních forem. Dále se zaměřuje na založení živnosti a s ním spojenými překážkami provozování živnosti. Následující kapitola charakterizuje jednotlivé části podnikatelského plánu a možné zdroje jeho financování. V praktické části jsou teore-tické poznatky aplikovány na sestavení podnikatelského plánu pro stánek LuSiCream. Plán je rozdělen na jednotlivé části, v rámci kterých je zpracován popis živnosti, analýza vnitřní-ho a vnějšího prostředí, marketingový a finanční plán. Na závěr je zpracována analýza rizik a celkové zhodnocení podnikatelského plánu. |
|
dc.format |
71 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
marketingová strategie
|
cs |
dc.subject |
Porterova analýza
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
bod zvratu
|
cs |
dc.subject |
analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
Business
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
marketing strategy
|
en |
dc.subject |
Porter analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
financial plan
|
en |
dc.subject |
break even point
|
en |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.title |
Podnikatelský záměr - LuSiCream |
|
dc.title.alternative |
The Business Plan - LuSiCream |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kozubíková, Ludmila |
|
dc.date.accepted |
2017-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the bachelor thesis is to draw up a draft business plan for setting up a stand with ice cream. The thesis is divided into the theoretical and practical part. The theoretical part divides business by individual legal forms. It also focuses on establishing a trade and the obstacles to doing business. The following chapter describes the individual parts of the business plan and the possible sources of its financing. In the practical part, theoretical knowledge is applied to build a business plan for the LuSiCream stand. The plan is divided into individual parts, which describe the trade description, internal and external environ-ment analysis, marketing and financial plan. Finally, the risk analysis and the overall as-sessment of the business plan are prepared. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
46014
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2017-05-15 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account